Beeld © ANP

Ashton Kutcher grapt over Mila Kunis' plek op invloedrijkenlijst

24 mei 2022 04:27

Mila Kunis (38) werd maandag opgenomen in de lijst met meest invloedrijke personen van 'Time Magazine'. Haar echtgenoot Ashton Kutcher (44) grapte op Twitter dat zij die lijst waarschijnlijk op zijn spiegel zal hangen.

"Jullie moesten me dit gewoon aandoen hè"

"Beste Time Magazine. Ik verlies al elke discussie die ik met mijn vrouw heb. Jullie moesten me dit gewoon aandoen hè", schreef de acteur bij een link naar het artikel over het plekje van Mila in de artiestenlijst van de jaarlijkse Top 100 van Time. Toen techondernemer Howard Pinsky in een reactie stelde dat het artikel vast ingelijst werd en in elke kamer van het huis van Ashton en Mila kwam te hangen, antwoordde de acteur met een lachende emoji en de opmerking: "Alleen op mijn spiegel".

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Ashton Kutcher en Mila Kunis in spin-off That '70s Show

Mila werd gekozen voor de lijst vanwege haar inzet voor Oekraïne, het land waar zij vandaan komt. Samen met Ashton haalde ze 36 miljoen dollar op voor hulp aan Oekraïense vluchtelingen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mila Kunis benadrukt Oekraïense roots bij opvoeding kinderen

Collega Zoe Saldaña schreef voor de gelegenheid een stuk over Mila in Time. Daarin vertelt de Avatar-actrice: 'Mila is altijd trots geweest op wie ze is en waar ze vandaan komt, en op de opoffering die haar familie heeft moeten maken zodat zij en haar broer naar Amerika konden komen. Ze is zich er ook enorm van bewust hoe het voor haar ouders, grootouders en overgrootouders is geweest om alles achter te laten.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

President Zelenski videobelt met Mila Kunis en Ashton Kutcher

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!