Beeld © ANP

Soundos El Ahmadi kampte met paniekaanvallen na overlijden vader

24 mei 2022 08:13

Soundos El Ahmadi (40) had last van paniekaanvallen na het overlijden van haar vader, maar besloot desondanks door te gaan met haar werk als teamcaptain van een Talpa-programma. Dat vertelt de presentatrice en stand-upcomedian in de podcast 'Real Talk'.

"Je auto gaat naar de garage en jij niet? Je mental health is heel belangrijk"

"Ik dacht, het is maar drie dagen. Ik kan dit." Soundos vertelt over het moment dat ze in de stoel zat van de visagie, bij een vrouw die ze goed kent, en het niet goed met haar ging. "Ik had een paniekaanval, want mijn vader was net overleden".

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Soundos omarmt lichaam: 'Hou ook van mijn striae en putjes'

Daarna volgden meer paniekaanvallen, tussen haar televisieoptredens door. Ook zag ze haar handen 'trillen onder de desk' tijdens de opnames, vertelt ze. "Daarna ging ik me gewoon focussen op mijn werk." Toen Soundos de beelden later terugzag, was het volgens haar niet te zien. Toch adviseert ze het niemand om door te werken onder deze omstandigheden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe serie 'Meer Soundos' gaat over harde maar realistische actualiteit

Later is de presentatrice naar een psycholoog gegaan om over haar ervaringen te praten. Wegstoppen heeft namelijk geen zin, weet de presentatrice uit ervaring. "Het komt altijd omhoog en als het omhoog komt, is het te laat." Je moet problemen 'tackelen', vindt Soundos. "Je auto gaat naar de garage en jij niet? Je mental health is heel belangrijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Soundos El Ahmadi dolblij met buitenlands succes Meskina

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!