Beeld © ANP

Leontine Ruiters herdenkt moeder op haar verjaardag

24 mei 2022 12:50

Mei is een emotionele maand voor Leontine Ruiters (54). Het is namelijk de maand waarin ze haar beide ouders verloor. Op Instagram staat ze stil bij dat verlies.

"We hebben op die dag haar leven letterlijk en figuurlijk gevierd"

Tijd heelt misschien wonden, maar het gemis wordt er niet minder om. Op social media lucht Leontine haar hart bij haar volgers. 'De maand mei is misschien wel mijn favoriete maand. De kille, grijze winter is voorbij en de zon laat zich weer regelmatig zien en haar warmte voelen', begint ze haar bericht. 'Toch is het ook de maand waarin ik mijn beide ouders verloor, op 9 mei 1996 mijn vader en op 19 mei 2017 mijn moeder.'

De moeder van Leontine werd destijds op haar verjaardag, 24 mei, begraven. 'Dat was eigenlijk heel bijzonder. Natuurlijk was er veel verdriet, maar vooral ook heel veel dankbaarheid. We hebben op die dag haar leven letterlijk en figuurlijk gevierd.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leontine neemt afscheid van de naam Borsato

Leontine heeft inmiddels afscheid genomen van de naam Borsato. Nadat ze haar relatie met Marco nog een kans gaf, kwam daar in stilte een einde aan nadat de zanger beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag tijdens zijn periode bij The Voice. Onlangs sprak dochter Jada zich uit over de tumultueuze thuissituatie de afgelopen jaren.

In de videoserie #SpillTheTea van Teenmag vertelt Jada hoe ze denkt over vreemdgaan en dat ze van dichtbij heeft gezien hoeveel impact dat op iemands leven maakt. "Ik heb bij andere mensen om mij heen gezien, bijvoorbeeld mijn ouders, wat vreemdgaan kan doen en hoeveel het kapot kan maken. Als je dat accepteert kun je jezelf daarmee beschadigen. Als je maar gewoon doorgaat met je relatie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jada Borsato neemt afscheid van GTST: 'Ga het missen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!