Beeld © Instagram @audreykriss

Audrey Kris uit Sister Wives laat borsten operatief verwijderen

24 mei 2022 13:36

Audrey Kris, de partner van Mariah Brown uit 'Sister Wives', maakte in december van vorig jaar bekend transgender te zijn en de voornaamwoorden hen/hun te prefereren. Op Instagram laat Audrey nu weten dat hen operatief hun borsten heeft laten verwijderen en daar is hen heel blij mee. 'Gek wat een beetje liefde en tijd voor jezelf kan doen', zo laat hen weten bij een vrolijke video.

"De afgelopen jaren zijn niet makkelijk geweest"

Audrey heeft sinds een paar jaar een relatie met Mariah, het enige kind van Meri en Kody Brown. Mariah heeft het niet altijd makkelijk gehad in de conservatieve omgeving waarin ze is opgegroeid. Zo konden fans van de show zien hoe zij in Sister Wives uit de kast kwam en dat dit nieuws nogal hard aan kwam bij Meri en Kodi. De twee moesten lange tijd wennen aan de seksuele oriëntatie van hun dochter, die niet paste binnen hun geloofsovertuiging. Nadat Mariah uit huis ging kwam ze Audrey tegen, met wie ze al snel een relatie kreeg.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine en Janelle uit Sister Wives nog steeds close met elkaar: 'Zó leuk!'

Audrey liet vorig jaar op Instagram weten transgender te zijn en voortaan met hen/hun te willen worden aangesproken. Ook liet hen toen weten niet te kunnen wachten om eindelijk als 'zichzelf' te kunnen leven. Afgelopen weekend plaatste Audrey een video waarin te zien is dat hen een belangrijke operatie is ondergaan: Audrey heeft namelijk hun borsten laten verwijderen. 'Gek wat een beetje tijd en liefde voor jezelf kan doen', luidt het bijschrift bij de beelden. 'De afgelopen jaren zijn niet makkelijk geweest maar ik heb het geluk dat ik ook geweldige momenten van groei en puur geluk heb beleefd.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robyn uit Sister Wives moet afscheid nemen van dierbaar familielid

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!