Coen en Sander Beeld © ANP

Coen en Sander reageren woensdag op exit-geruchten

24 mei 2022 20:51

Sander Lantinga (45) heeft dinsdagavond in 'HLF8' gereageerd op de geruchten dat hij en Coen Swijnenberg (42) stoppen met de 'Coen en Sander Show 'op Radio 538. Toen presentatrice Leonie ter Braak (41) de radio-dj met de geruchten confronteerde, zei Sander dat het verhaal dat hij en Coen uit elkaar gaan 'al een week of twee' de ronde doet.

"We gaan morgen om kwart voor vijf reageren op de geruchten"

"Er gaan heel veel geruchten", zei Sander aan de talkshowtafel. "Die gaan al een week of twee. We hebben er elke keer voor gekozen om er niet op te reageren. We gaan morgen om kwart voor vijf reageren op de geruchten", aldus de dj. Eerder dinsdag plaatste het duo een bericht op Twitter waarin stond dat er woensdag om 16.45 uur nieuws meegedeeld zal worden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Coen en Sander zijn 'eigenlijk net Bert en Ernie'

De Coen en Sander Show bestaat al zestien jaar. Sander zegt geen last te hebben van verveling. "Het is je eigen programma, het draagt je naam. De Coen en Sander Show is ons kindje, daar wil je voor zorgen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Domien dacht dat Coen en Sander hem niet mochten: 'Was arrogant'

Dinsdagmiddag beweerde Ruud de Wild in zijn radioprogramma heel stellig dat Sander en Coen uit elkaar gaan. "Sander gaat naar Veronica en Coen naar Radio10", aldus Ruud. "Morgen gaan ze bekendmaken dat ze stoppen."

Een woordvoerder van radiozender 538 liet aan het ANP weten dat de beweringen van Ruud onjuist waren.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!