Beeld © ANP

Ondanks verdriet koestert Yolanthe de mooie momenten met Wesley

25 mei 2022 10:42

Yolanthe Cabau (37) is momenteel te zien in de Netflix-film 'F*ck de Liefde 2', een fantastische film voor mensen die graag een Nederlandse romcom zien. De actrice kan zich niet zo vinden in de titel van de film, gezien ze zelf 'een hopeloze romanticus' is, vertelt ze aan 'Grazia'. Wel heeft Yolanthe vaak gedacht: "Fuck, wat kan liefde pijn doen."

"Helaas bestaat er geen medicijn tegen liefdesverdriet"

"Het maakt niet uit hoe oud je bent of hoe lang je een relatie hebt gehad, het gaat om de intensiteit van de liefde die je hebt gevoeld. Een gebroken hart doet gewoon fucking zeer", zegt Yolanthe in het interview. "Helaas bestaat er geen medicijn tegen liefdesverdriet, behalve tijd en inner work om het proces zo goed mogelijk door te komen en jezelf beter te leren kennen."

Yolanthe is een aantal jaar geleden onderdeel geweest van een spraakmakende showbizzbreuk, toen zij en Wesley Sneijder uit elkaar gingen. Toch denkt ze dat ze haar ex ook dankbaar moet zijn. "Want als we er straks niet meer zijn en ergens vanuit het universum terugkijken op het leven, dan waren die karakters ook nodig om te 'voelen'."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Yolanthe en Xess Xava op ziekenbezoek bij Sylvia Sneijder

Na de breuk voelde Yolanthe zich soms 'erg eenzaam'. Toch ging ze 'de zoektocht met zichzelf' aan. "Langzaamaan vind je je eigen kracht terug en als je diep durft te gaan zelfs meer dan dat. Misschien gaat het verdriet nooit helemaal weg, maar als je op een punt kan komen waar je de mooie momenten uit het verleden met die persoon kan koesteren, mag je trots zijn op jezelf."

Niet alleen haar relatie met Wesley, maar zelfs iedere korte fling die Yolanthe heeft gehad, heeft waarde in haar leven. "Goed of slecht. Als je achteraf zegt dat het niet zo was, dan ben je zelf waarschijnlijk niet real of klaar geweest op dat moment. Dat gaat niet alleen op voor liefdesrelaties, maar ook voor werkrelaties, familiebanden en vriendschappen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Yolanthe dankbaar voor Xess Xava: 'Waar zou ik zijn zonder jou'

In F*ck de Liefde 2 heeft niemand minder dan Kraantje Pappie de eer om een kus te stelen van Yolanthe. De rapper had wel een beetje medelijden met de actrice. Waar dat precies vandaan komt vertelt hij in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!