Beeld © YouTube-kanaal MTV's Teen Mom

Kailyn Lowry stopt na meer dan tien jaar met Teen Mom

25 mei 2022 14:55

Met haar 30 jaar is Kailyn Lowry allang niet meer de tiener die ooit bekend werd door '16 And Pregnant', wat verder is gegaan onder de titel 'Teen Mom'. Ze is klaar voor het volgende hoofdstuk in haar leven. De eerste stap die ze daarin zet, is afscheid nemen van het programma waardoor ze wereldwijd beroemd werd.

"Ik denk dat het tijd is om door te gaan"

Kailyn kondigt haar afscheid aan in gesprek met Dr. Drew Pinsky en Nessa. Als Dr. Drew haar vraagt of ze nog onderdeel van Teen Mom wil blijven, zegt Kailyn dat het van haar niet per se hoeft. "Ik denk dat het tijd is om door te gaan. Ik denk dat ik mijn eigen ding moet doen. Dit moet denk ik mijn vaarwel zijn. Ik denk dat ik er klaar voor ben."

Bekijk het fragment hieronder terug. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Briana uit Teen Mom ontkent bed te hebben gedeeld met ex Kailyn

Kailyn is één van de kandidaten die er middels het programma voor heeft gezorgd dat het aantal tienerzwangerschappen met 5,7% is afgenomen in de Verenigde Staten. "Jij hebt daarbij geholpen", vertelt Dr. Drew. "Ik hoop het", antwoordt Kailyn daarop. "Ik hoop dat ik daar een klein aandeel in heb gehad."

Kailyn is op dit moment een moeder van vier. Haar fans leerden haar in 2010 kennen door 16 And Pregnant toen ze beviel van Issac. Daarna kreeg ze Lincoln (8 jaar), Lux (4 jaar) en Creed (1 jaar).  

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!