Dee van der Zeeuw en vriend Beeld © ANP

Vlogger Dee van der Zeeuw: 'Zwanger zijn is af en toe kut'

25 mei 2022 16:27

Vlogger, en ex van Enzo Knol (28), Dee van der Zeeuw (24) verwacht in september een kindje samen met haar vriend Lars. En dat dat niet zonder slag of stoot gaat, vertelt ze nu aan haar 1,5 miljoen volgers op Instagram.

"Ik heb me nog nooit zo mezelf gevoeld"

'Zwanger zijn is prachtig en onwijs lang mijn grootste droom geweest maar ik wil wel realistisch blijven met je, het is - net als alles in het leven - af en toe ook gewoon kut', vertelt de vlogger ongefilterd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dee van der Zeeuw na drie miskramen weer in verwachting

Dee heeft een moeilijke tijd achter de rug. 'De laatste week zat mijn lichaam me echt in de weg. Ik sliep slecht, kon nauwelijks rechtop zitten door de pijn aan mn stuitje en wist mezelf gewoon geen houding te geven.' Foto's van haar zwangere lichaam deden het tij keren. 'Hoe in de weg dat lichaam ook kan zitten, ik heb me nog nooit zo mezelf gevoeld', pent ze bij de foto's. 

(Tekst gaat verder onder de Instagram-post.)

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dee van der Zeeuw open over drie miskramen in jaar tijd: 'Voelde alsof ik doodging'

Afgelopen november plaatste Dee een hartverscheurende post. Ze liet toen weten in 2021 drie miskramen te hebben gehad, waaronder een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. 'Je kent de risico's, je weet dat het niet allemaal vanzelf hoeft te gaan, maar dit verwacht je nooit', schreef ze toen openhartig. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!