Rob Stenders Beeld © ANP

Sander Lantinga stond 'hoog op wensenlijstje' van Rob Stenders

25 mei 2022 16:54

Radio Veronica-zenderbaas Rob Stenders (57) is blij met de komst van Sander Lantinga (45). De dj, die vanaf oktober van maandag tot en met donderdag een middagprogramma voor de radiozender gaat maken, stond 'heel hoog' op zijn wensenlijstje.

"Ik hoef je niet uit te leggen hoe blij ik ben dat Sander onze gelederen komt versterken"

Woensdag werd bekend dat Coen Swijnenberg en Sander Lantinga los van elkaar programma's gaan maken. De Coen en Sander Show, nu nog van maandag tot en met donderdag te horen, verhuist naar de vrijdag. Waar Coen een extra show bij 538 gaat presenteren, gaat Sander een nieuw programma maken voor Radio Veronica.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Coen en Sander gaan 'met pijn in het hart' deels solo verder

Stenders was al langer 'lid van zijn fanclub', laat hij weten in reactie op het nieuws. "We waren daarna collega's en buren bij 3FM. Daar genoot ik van hem als persoon en van De Coen en Sander Show. Sander maakt alles toch altijd net een tikkie scherper, leuker en origineler."

Rob, die ruim een jaar zenderbaas is, vindt dat de dj goed past bij 'het vernieuwde' Radio Veronica. "Hij bleek zijn oren ook regelmatig aan Radio Veronica uit te lenen, dus de liefde was geheel wederzijds. Ik hoef je niet uit te leggen hoe blij ik ben dat Sander onze gelederen komt versterken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Domien dacht dat Coen en Sander hem niet mochten: 'Was arrogant'

Coco Hermans, Radio Director 538, noemt het 'mooi' dat de mannen los van elkaar programma's gaan maken. "De Coen en Sander Show is in achttien jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in Nederland, waar ook ik al sinds jaar en dag met veel plezier naar luister. Ik ben daarom superblij dat we de legendarische De Coen en Sander Show op vrijdag behouden op Radio 538 en weet zeker dat dit de leukste start van je weekend gaat zijn."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!