Boer Rob Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

Boer zoekt Vrouw-boer Rob slaat nieuwe weg in

25 mei 2022 19:04

Boer Rob, bekend van het laatste seizoen van 'Boer zoekt Vrouw', voelt zich als een vis in het water in de kersenteelt. Maar hij heeft nog een passie: muziek maken. De eerste stap naar meer bekendheid in de muziekwereld is al gemaakt, want je kunt de liedjes van de boer al op Spotify beluisteren.

"Muziek blijft mijn passie"

Rob liet gisteren op de website van Boer zoekt Vrouw weten dat hij het 'geweldig' zou vinden om verder te gaan in de muziek. "Maar de kans dat je als zanger echt doorbreekt is heel klein", vertelt hij erbij. "Daarom ben ik altijd realistisch gebleven. Ik ga voor mijn kersenteelt, maar muziek blijft mijn passie. Ik heb veel eigen nummers op Spotify staan en er komt nog een album van mij aan. Dus ik heb het wel altijd heel professioneel aangepakt en ik kan wel zeggen dat ik echt mijn droom achterna ben gegaan."

Heb je wel oren naar de muziek van Rob? Je vindt het via deze link, of zoek naar de artiest RJ69. En voor de duidelijkheid: '69' heeft vast te maken met zijn geboortejaar. Niet met het feit dat Rob denkt dat de makers van Boer zoekt Vrouw hem als 'geile Geert' wilden neerzetten

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-boer Rob is nog niet helemaal over Wendy heen

Zijn werk en de muziek helpen de boer in ieder geval om Robs gedachten te verzetten. De boer staat inmiddels weer open voor een nieuwe liefde. "Ik heb altijd vertrouwen in de liefde gehad", vertelt hij. Maar eerst moet hij wat hij met Wendy had verwerken. Dat heeft Rob naar eigen zeggen nog niet helemaal gedaan. "Daar zit ik nu middenin en het heeft nog even tijd nodig. Maar ik heb zin om weer vooruit te kijken en verder te gaan. Ik heb prachtige brieven mogen ontvangen. Dat geeft een goed gevoel."

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

'Boer Rob heeft zijn innerlijke geile Geert ontdekt'

Boer Jouke heeft wel een liefde aan het avontuur overgehouden. Hij is zelfs al klaar voor de volgende stap met Karlijn. 

Boer Jouke wil nu al déze grote stap met Karlijn zetten

02:22

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!