Cilly Dartell Beeld © ANP

Cilly Dartell na 'rottijd' weer stuk sterker: 'Alles is momenteel stabiel'

26 mei 2022 02:43

Cilly Dartell (64) is weer terug in Nederland, waar ze zich bij haar kinderen en andere familieleden heeft gevoegd. De voormalig 'Hart van Nederland'-presentatrice plaatste een foto op sociale media, waarop ze te zien is in een vliegtuig op weg naar 'huis'. 'Ik voel me goed! Nog vier weken zonder chemotherapie. Alles is momenteel stabiel.'

'Ik voel me goed! Nog vier weken zonder chemotherapie'

Cilly heeft naar eigen zeggen 'een rottijd achter de rug', zo liet ze aan haar goede vriend Albert Verlinde weten. Dat vertelde hij in Shownieuws. De voormalig SBS-collega's hebben nog regelmatig contact en zodoende kreeg Albert te horen dat Cilly, die al een aantal jaar kampt met longkanker, een heftige ontsteking kreeg en aan de antibiotica moest. Daardoor kon ze ook niet verder gaan met haar chemotherapie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zieke Cilly Dartell voorzichtig positief: 'Toch ben ik er nog niet'

De presentatrice, die al een aantal jaar met haar man Jan Cocheret in Amerika woont, werd in 2016 voor het eerst met de ziekte geconfronteerd en onderging direct behandelingen waarna ze 'schoon' verklaard werd. Ondanks dat werd niet lang daarna opnieuw de diagnose longkanker gesteld, wat betekende dat ze weer een traject in moest gaan van therapieën.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Slecht nieuws voor Cilly Dartell: 'Nieuwe plekken op longen en hersenen'

Cilly blijft positief en geniet van elk moment dat ze met Jan en hun gezin kan doorbrengen. Afgelopen jaar kon ze voor het eerst, na het lange inreisverbod vanwege het coronavirus, haar jongste kleinkind Tjibbe in de armen sluiten. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!