Tom Cruise Beeld © ANP

Tom Cruise neemt nooit vrije dag: 'Ben altijd op een filmset'

26 mei 2022 04:15

Tom Cruise heeft gedurende zijn inmiddels bijna veertig jaar durende carrière nog nooit een vakantiedag genomen. Dat liet de 59-jarige filmster weten in een interview met 'Bella Magazine'.

"Als ik niet aan het filmen ben, ben ik vrij. En dan chill ik beetje, maar in principe ben ik altijd op een filmset aanwezig om te doen wat ik het allerleukste vind om te doen: acteren"

"Er wordt me vaak gevraagd wat ik doe op een vrije dag, maar eerlijk gezegd heb ik eigenlijk nog nooit een vrije dag opgenomen. Als ik niet aan het filmen ben, ben ik vrij. En dan chill ik beetje, maar in principe ben ik altijd op een filmset aanwezig om te doen wat ik het allerleukste vind om te doen: acteren en creëren. Ik ben een gezegend mens, omdat ik vanwege mijn werk de hele wereld ben over geweest. Daardoor heb ik werk en plezier altijd kunnen combineren. Ik leid een droomleven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tom Cruise zou weer een relatie hebben met déze ex-vlam

Regisseur Doug Liman, die met Tom werkte tijdens het maken van de films Edge Of Tomorrow (2014) en American Made (2017) beaamt dat de acteur liever werkt dan een pauze inlast. "Ik woonde tijdelijk bij Tom toen we American Made aan het filmen waren. En als je met hem werkt, dan werk je zeven dagen per week. En hoe hard je ook werkt, het is niets in vergelijking met Tom. Die man weet niet van ophouden en heeft een tomeloze energie. Hij weet niet wat het woord weekend betekent, omdat hij altijd maar doorgaat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tom Cruise ontmoet William en Kate bij première Top Gun

Hij vervolgt: "Ik kan me nog wel een moment herinneren dat we bijna vijftig dagen non-stop hadden gewerkt. Ik was echt doodmoe, maar Toms verjaardag viel in het weekend. Dus ik vroeg hem of hij dat wilde vieren, gewoon misschien met een klein feestje. Daarop antwoordde hij dat zijn mooiste cadeau zou zijn om acht uur lang te vergaderen over een vliegtuig dat in de film zat. Die meeting was al eens uitgesteld, dus dit leek hem de perfecte mogelijkheid. Hij was bloedserieus en uiteindelijk hebben we dat ook gedaan, omdat hij toch geen taart eet. Hij wil namelijk fit blijven en eet alleen gezonde, magere producten. Dus ja, zo hebben we zijn verjaardag gevierd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Relatie tussen Tom Cruise en Hayley Atwell na een jaar voorbij'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!