Gordon Beeld © ANP

Gordon op 'carnivoordieet': eet alleen nog dierlijke producten

26 mei 2022 11:04

In zijn strijd tegen diabetes type 2 eet Gordon (53) momenteel alleen nog dierlijke producten. Op Instagram legt de naar Dubai geëmigreerde entertainer uit dat hij hoopt op deze manier eindelijk zijn bloedsuikerwaardes op een gezond niveau te krijgen.

"Het is wel even een dingetje, want ik ben dol op vegetarisch en ik ben de afgelopen jaren ook stukken minder vlees gaan eten"

De zanger zit momenteel op dag drie van wat hij het 'carnivoordieet' noemt. Als ontbijt nam hij donderdag steak met eieren, vertelt hij donderdag in een video. "Het is wel even een dingetje, want ik ben dol op vegetarisch en ik ben de afgelopen jaren ook stukken minder vlees gaan eten. Dit is dus volledig de andere kant op", vertelt Gordon.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon legt uit hoe hij 11,5 kilo afviel: 'Ongelofelijk'

Gordon kreeg het advies van een bekende. En omdat hij naar eigen zeggen 'al ruim een jaar op een dood spoor zit' wat betreft de verbetering van zijn bloedsuikerwaarde, wilde hij deze manier van eten toch proberen. De zanger laat ook weten verder 'zo gezond als een vis' te zijn en door vrijwel dagelijks te sporten al zo'n 12 kilo te zijn afgevallen.

Gordon deelt geheim achter afvalrace: 'Rust, reinheid en regelmaat'

01:55
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon, Anouk en déze BN'ers in nieuwe reeks Boerderij van Dorst

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!