Shanna, Travis, Kourtney Beeld © Getty Images

Ex-vrouw Travis Barker prijst Kourtney na bruiloft: 'Mooi gebaar'

27 mei 2022 14:08

Het lijkt erop dat Shanna Moakler (47), de ex-vrouw van Travis Barker (46), flink is bijgedraaid als het gaat om zijn huwelijk met Kourtney Kardashian (43). Waar ze zich eerder nog negatief uitliet in de media over de Kardashians, heeft ze in een interview met ‘Us Weekly’ bijzonder lovende woorden over voor de nieuwe vrouw van Travis.

"Ik wens het gelukkige stel een liefdevol huwelijk"

Shanna heeft er nogal een handje van om sneren uit te delen richting de Kardashians. Zo onthulde ze vorig jaar nog dat Travis tijdens hun huwelijk een affaire zou hebben gehad met Kim Kardashian en dat ze de twee samen in bed zou hebben betrapt. Ook liet ze doorschemeren dat ze vermoedde dat de relatie tussen Travis en Kourtney vooral een publiciteitsstunt was.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caitlyn Jenner niet welkom op bruiloft Kourtney en Travis

Je zou dan ook denken dat het huwelijk tussen de twee een doorn in het oog is voor haar, maar niets blijkt minder waar. Toen ze donderdag gevraagd werd naar de Italiaanse bruiloft die afgelopen week heeft plaatsgevonden, was ze bijzonder positief. "Ik wens het gelukkige stel een liefdevol huwelijk. Ik wil alleen maar het beste voor mijn kinderen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kourtney Kardashian verandert achternaam op Instagram

Shanna was zelf geen gast op het huwelijk, maar haar kinderen wel. Het besluit van Kourtney om haar dochters Alabama Barker en Atiana de La Hoya als bruidsmeisjes bij het huwelijk te betrekken doet haar goed. "Ik vond het een prachtig gebaar van haar om mijn kinderen op deze manier onderdeel te maken van het huwelijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kourtney Kardashian trouwt in zwart jurkje met Travis Barker

Haar zoon Landon Barker was ook bij het huwelijk en Shanna vertelt dat ze vooral erg blij was om te zien dat haar kinderen er zo gelukkig uitzagen. Ook vindt ze het leuk voor ze dat ze Italië hebben kunnen zien. Tot slot heeft ze zelfs nog wat gelukwensen over voor Kourtney en Travis: "Ik wens ze het beste toe in hun reis samen."

Kourtney en Travis hebben een heus spektakel van hun huwelijk in Italië gemaakt. Nikkie Plessen vergeleek het thema met The Addams Family

Nikkie Plessen vergelijkt thema huwelijk Kourtney Kardashian met The Addams Family

03:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!