Glennis Grace Beeld © ANP

Glennis Grace cancelt last minute optreden vanwege stemproblemen

27 mei 2022 16:08

Het zit Glennis Grace (43) niet mee de laatste tijd. Waar ze vanwege het Jumbo-incident de laatste tijd uit meerdere line-ups werd geschrapt, moet ze nu noodgedwongen zelf een optreden afzeggen. De zangeres zou vanavond in Amstelveen optreden, maar de organisator heeft laten weten dat Glennis heeft afgezegd.

"Het wordt verplaatst en meerdere informatie komt zo snel mogelijk"

Op de website van P60, het poppodium waar Glennis haar optreden zou geven, valt vandaag te lezen dat het optreden wordt verplaatst omdat ze last heeft van haar stem. 'Glennis vindt het heel vervelend voor iedereen die zich op vanavond had verheugd en vooral voor de mensen die al twee jaar een kaartje hebben en die door de coronamaatregelen al een paar keer zijn meeverhuisd naar een nieuwe datum. We communiceren zo snel mogelijk de vervangende datum.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Team Glennis Grace lijkt dagvaarding 'niet zo spannend' te vinden

Ook Glennis laat van zich horen. Zij heeft meerdere Instagram Stories geplaatst waarin haar schorre stem duidelijk te horen is. "Zoals jullie misschien wel een beetje hebben kunnen horen aan mijn stem is hij weg en kan mijn optreden van vanavond niet doorgaan in P60 Amstelveen", legt ze uit. Volgens Glennis stopte haar stem er gisteravond tijdens een optreden plotseling mee. "En vanmorgen was dit het resultaat. Het optreden wordt verplaatst en meerdere informatie komt zo snel mogelijk", laat ze weten.

Glennis werd eerder al uit de line-up van Beste Zangers Live geschrapt en er gaan nu geruchten dat de Ladies of Soul het ook niet meer met haar willen uitzingen. Aran Bade vroeg Edsilia onlangs nog naar dit gerucht. 

Edsilia Rombley wil niet reageren op Glennis Grace: 'Ik hou van positiviteit'

04:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!