André Hazes en Sarah van Soelen Beeld © ANP

Sarah van Soelen wil niet in Hazes-docu: 'Wil verder met mijn leven'

28 mei 2022 15:38

Sarah van Soelen (26) heeft er geen behoefte aan om zichzelf terug te zien in de documentaire over haar ex André Hazes (28) die naar verwachting binnenkort verschijnt. Aan RTL Boulevard laat Sarah weten 'verder te willen met haar leven'.

"Waarom moet ik dan nog een jaar later in de documentaire voorbijkomen?"

De documentaire over het leven van André is al lange tijd in de maak, ook toen hij nog met Sarah was. Zoals het er nu naar uitziet, is dat materiaal gewoon nog te zien in de docu, maar daar heeft Sarah geen trek in. "Wij willen er graag uitgeknipt worden", zegt ze namens haar familie tegen RTL Boulevard.

Nadat de relatie tussen hen beide over was, heeft ze naar eigen zeggen niets meer vernomen van André. "Waarom moet ik dan nog een jaar later in de documentaire voorbijkomen? Destijds was een quitclaim niet nodig, we waren zo verliefd. Dan neem je van beide partijen aan dat het goed zit, goed komt en goed blijft."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Huis Sarah van Soelen staat niet meer op naam André Hazes

Wat Sarah betreft is het verhaal tussen haar en André klaar. "Het gaat hartstikke goed met mij en volgens mij ook met André. Ik heb geen zin om me te binden aan een ex. Ik heb totaal geen haat, alleen wil ik verder met mijn leven en wil ik niet weer in die cirkel komen terwijl ik er al allang uit ben."

De familie van Sarah praat nu met het productiebedrijf dat de docu gemaakt heeft om tot een oplossing te komen. "Er komt geen juridische zaak bij kijken. Waarom zou ik het zo ver laten komen? Hebben we beiden geen zin is, dus dat lijkt me niet nodig. "

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sarah van Soelen over verslaving: 'Na uitgaan ging ik thuis alleen door'

Na alle tumult lijkt André toch weer terug te zijn met Monique, met wie hij uiteraard ook een zoontje heeft. De twee waren onlangs op liefdesvakantie in de Verenigde Staten. Intieme vakantiebeelden van het stel lekten uiteindelijk uit. In de video hieronder zie je beelden van André en Monique in het zwembad.

Exclusief: intieme vakantiebeelden André en Monique

02:40

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!