Meghan Markle Beeld © ANP

Vader Meghan vijf dagen na beroerte uit ziekenhuis ontslagen

29 mei 2022 10:00

De vader van Meghan (40), de hertogin van Sussex, is uit het ziekenhuis ontslagen. Vijf dagen na zijn beroerte bedankt Thomas Markle (77) zijn artsen en verplegers voor de goede zorgen.

"Ik kan nu nog niet praten maar ik werk er hard aan en zal iedereen bedanken als ik dat weer kan"

'Ik ben enorm dankbaar en weet dat ik veel geluk heb dat ik nog leef', stelt Thomas in een schriftelijke verklaring aan de Daily Mail. Hij kan vanwege de beroerte nog niet praten. 'Ik wil iedereen bedanken, vooral de geweldige artsen en verplegers die mijn leven hebben gered. Het zijn engelen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas Markle: 'Oprah Winfrey gebruikt Harry en Meghan'

Ook is Thomas 'diep ontroerd' door alle lieve berichten die hij heeft gekregen. 'Ik kan nu nog niet praten maar ik werk er hard aan en zal iedereen bedanken als ik dat weer kan.' Thomas werd maandagavond met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Volgens Samantha Markle, de halfzus van Meghan, kampt hij met verlammingsverschijnselen aan de linkerzijde van zijn lichaam. Zo kan hij de spieren in zijn gezicht niet bewegen en zijn linkerhand nauwelijks gebruiken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas Markle blijft interviews doen: 'Tot ik iets van Meghan hoor'

Samantha stelde zaterdag dat de vervreemde relatie met Meghan de oorzaak zou zijn van de gezondheidsproblemen van haar vader. Hij zou enorm veel stress hebben nu hij al jaren geen contact meer heeft met de hertogin van Sussex.

Volgens The Sun was Thomas juist van plan om naar Groot-Brittannië te reizen om daar de festiviteiten rondom het jubileum van koningin Elizabeth bij te wonen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!