Kim Kötter en Jaap Reesema Beeld © ANP

Kim Kötter: 'Niemand had mij en Jaap zo lang gegeven'

31 mei 2022 12:13

Kim Kötter (39) en Jaap Reesema (37) zijn inmiddels zo’n tien jaar samen en nog steeds dolgelukkig met elkaar. In een interview met tijdschrift 'Vriendin' vertelt Kim dat niet iedereen had verwacht dat hun relatie lang zou duren. Veel mensen vonden de twee geen match, maar volgens het model zijn ze dat wel degelijk.

"We begrijpen elkaar gewoon goed en hebben nog steeds veel lol met elkaar"

Met drie gezonde zoontjes, een nieuw gekochte boerderij én glanzende carrières gaat het Jaap en Kim voor de wind. De twee kunnen nog steeds geen genoeg van elkaar krijgen. Toch hadden veel mensen in het begin zo hun twijfels bij de relatie, zo vertelt Kim. "Die tien jaar had niemand ons gegeven! De eerste keer dat we samen op de rode loper verschenen, zeiden alle fotografen: 'Dit is geen lang leven beschoren.' Ze vonden ons geen match, maar wij voelden het vanaf het eerste moment."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kötter en Jaap Reesema zien ook tweede zoon uitvliegen naar basisschool

Dat hun relatie zo’n succes is, heeft volgens Kim te maken met het feit dat veel dingen met elkaar gemeen hebben. "Ik denk dat we iets in elkaar herkenden omdat we allebei uit het oosten komen, uit een groot gezin. Die waren ook wel verschillend; bij Jaap zijn het meer kakkers, allemaal hebben ze gestudeerd, terwijl wij ons opwerkten op andere niveaus: ik was de eerste in de familie die ging studeren. Maar over het algemeen hebben we hetzelfde familiegevoel en dezelfde waardes in het leven. We staan overal nuchter in. Het hielp dat we allebei daarvoor een lange relatie hadden gehad, waardoor je beter weet wat je wel en niet wil."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kötter heeft 'schijt' en trekt gewoon korte rok aan

Volgens Kim zit het dan ook wel goed in hun relatie. "We begrijpen elkaar gewoon goed en hebben nog steeds veel lol met elkaar. Ik zou nu weer meteen op hem vallen. Jaap is grappig, onwijs sociaal, en ook weleens niet, want hij heeft een hekel aan netwerken! Hij is ontzettend zorgzaam en we kunnen alles tegen elkaar zeggen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kötter en Jaap Reesema over kwade dronk: 'Misdragen ons zelden'

Dat de twee regelmatig met elkaar kunnen lachen blijkt ook wel uit dit fragment:

Kim Kötter scheurt vlak voor rode loper compleet uit haar jurk

02:32

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!