Douwe Bob Beeld © ANP

Douwe Bob is voor de derde keer vader geworden

31 mei 2022 14:35

Beschuit met muisjes voor Douwe Bob (29) en zijn ex-vriendin Anouk: de twee zijn de trotse ouders geworden van een zoontje, zo laat de zanger op social media weten. Het is het derde kindje voor Douwe, die vorig jaar ook twee spruiten mocht verwelkomen.

"We houden in welke hoedanigheid dan ook heel erg van elkaar"

Douwe en zijn ex-vriendin Anouk lieten in januari van dit jaar weten dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje samen. De zanger liet destijds weten dat ze het al meerdere jaren aan het proberen waren en dat het eindelijk was gelukt. 'We houden in welke hoedanigheid dan ook heel erg van elkaar en m’n prachtige dochtertje Bobby Lou krijgt een lief broertje', schreef hij toen op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Douwe Bob deelt zoete foto met zijn dochter

Bobby Lou is het dochtertje dat Douwe vorig jaar samen met kunstenares Loes kreeg. Op het moment dat zij in verwachting was, hadden de twee geen relatie met elkaar. Douwe liet weten desondanks heel blij te zijn met de zwangerschap. Naast Bobby Lou kreeg Douwe in dezelfde periode nóg een kindje bij een nog onbekende vrouw.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Douwe Bob reageert op haters na nieuws over meerdere baby's

Speciaal voor zijn pasgeboren zoontje heeft de zanger een nummer geschreven, zo schrijft hij op Facebook. Ook onthult hij dat het jongetje Elias Lieven heet. Op Instagram deelt hij een aantal foto's van de spruit.

Eerder zei Douwe het volgende over de verschillende zwangerschappen:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!