Beeld © ANP

James Bond-regisseur weer beschuldigd van wangedrag

31 mei 2022 17:32

Regisseur Cary Joji Fukunaga (44), onder meer bekend van de James Bond-film 'No Time To Die', is weer beschuldigd van ongepast gedrag op de set. Meer dan tien ingewijden vertellen aan muziekblad 'Rolling Stone' over grensoverschrijdend gedrag tegenover jonge actrices. Eerder deze maand deelden enkele actrices zelf al soortgelijke verhalen op sociale media.

"Er is niets fouts aan om een vriendschap of romantische relatie, met wederzijdse instemming, met vrouwen na te streven"

Anonieme bronnen vertellen in het muziekblad onder meer dat de 44-jarige regisseur tijdens de opnames van de aankomende serie Masters of the Air jonge actrices seksuele poses liet uitvoeren terwijl hij foto's maakte. Ook wordt hij ervan beschuldigd dat hij jonge vrouwen manipuleerde en lastigviel en dat hij zijn macht misbruikte om met ze te kunnen daten en het bed in te kunnen duiken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

No Time To Die meest succesvolle Bond-film óóit in Nederland

Cary ontkent via zijn advocaat dat er ooit iets is voorgevallen dat kan worden gezien als wangedrag. "Er is niets fouts aan om een vriendschap of romantische relatie, met wederzijdse instemming, met vrouwen na te streven", zegt zijn advocaat.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!