Beeld © ANP

Bettina Holwerda had 'fuck de liefde'-fase voor relatie met Jim Bakkum

31 mei 2022 18:06

Niet alleen heeft Bettina Holwerda (43) een fuck de liefde-momentje in de gelijknamige Netflix-film, ook in het 'echt' heeft ze zich weleens zo gevoeld. Dat vertelt ze in gesprek met 'Beau Monde'.

"Op dat moment hoefde het even niet meer voor mij"

Ze is inmiddels elf huwelijksjaren en drie kinderen verder, maar voor haar relatie met Jim Bakkum heeft Bettina verschillende keren liefdesverdriet gekend. In haar puberjaren bijvoorbeeld, toen ze verliefd was op onbereikbare types. Maar ook tijdens haar volwassen jaren. "Voordat ik Jim ontmoette, had ik ook een fuck de liefde-fase. Het liep niet lekker met mijn toenmalige vriend en als een relatie stopt die je samen hebt opgebouwd, is dat altijd lastig. Op dat moment hoefde het even niet meer voor mij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bettina Holwerda moe van vragen over leeftijdsverschil: 'Oninteressant'

Bovendien is de actrice meer van de relaties dan de onenightstands. Als gevoelsmens kan ze naar eigen zeggen niet 'zomaar iets doen' met iemand. "Ik zou alleen maar denken: hoe krijg ik die kerel mijn huis uit?"

Dat ze al zo lang gelukkig is met Jim noemt Bettina daarom een voorrecht. "Het is fijn hoe hij mij support, en andersom doe ik dat bij hem ook", vertelt ze. "Voor deze film moest ik naar Ibiza en dan zegt hij meteen: ga, ik regel het thuis! Hij is ook de eerste die ik bel als ik me ergens niet goed over voel, en dan weet hij dat te relativeren. We zijn eigenlijk elkaars beste vriend."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bettina Holwerda blikt terug op ontmoeting met haar liefde Jim

Net als Bettina is ook rapper Kraantje Pappie aan de cast van Fuck de Liefde 2 toegevoegd. Hij mocht voor zijn rol met Yolanthe zoenen, maar dat ging niet van een leien dakje.

Kraantje Pappie onzeker over filmkus met Yolanthe: 'Ach, die arme meid'

01:44

Fuck de Liefde 2 is nu te streamen op Netflix. Het hele interview met Bettina Holwerda lees je terug in de nieuwste Beau Monde.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!