Married at First Sight Beeld © RTL

Sonny en Dylan uit MAFS vieren liefdesmijlpaal: 'Alweer 8 maanden samen'

1 juni 2022 12:19

Het liefdesgeluk van Sonny en Dylan, bekend uit het zevende seizoen van 'Married at First Sight', is één van de weinige succesverhalen van het programma. En daarom moet dat groots gevierd worden. Het verliefde stel staat nu zelfs stil bij het feit dat ze vandaag 'alweer acht maanden getrouwd zijn met de allerliefste'.

"Wij voor altijd"

Op Instagram deelt Sonny een foto van zichzelf en 'zijn' Dylan. 'Deze foto hebben we gemaakt, nadat we onze telefoons terugkregen op ons feest 's avonds. Onze eerste foto samen!' schrijft hij.

Daar reageert zijn man Dylan als volgt op: 'Wij voor altijd.' Ook veel fans van het programma laten weten dat ze het toch ongelofelijk geweldig vinden dat Sonny en Dylan nog altijd niet op elkaar uitgekeken zijn.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Onverwachte twist bij Sonny en Dylan in MAFS: 'Is dit een grap?!'

Hoewel in Married at First Sight te zien was dat Sonny en Dylan het alleen maar leuk met elkaar hadden en alles geweldig en prachtig was, waren er wel degelijk moeilijke momenten. De twee hadden hier en daar wel wat irritaties richting elkaar. Wat die precies waren, zie je in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sonny en Dylan over afgelopen maanden: 'Waren wel irritaties'

Sonny en Dylan over afgelopen maanden: 'Waren wel irritaties'

01:07

Er is een hoop gebeurd in het afgelopen seizoen van MAFS. In de RTL Boulevard Reality Podcast deden deelnemer Maurice en psychologe en seksuologe Eveline Stallaart hun verhaal: 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!