Mama June Shannon en haar nieuwe vriend Beeld © @officialsmallz1

Mama June trouwt in het geheim met haar jongere vriend

1 juni 2022 13:32

June Shannon (42), beter bekend als Mama June, is na haar breuk met Geno Doak (46) weer gelukkig in de liefde. De ruim acht jaar jongere Justin Shroud wist weer vlinders in Shannons buik te toveren. Volgens bronnen van 'The Sun' besloten de twee na een relatie van een jaar in het geheim te trouwen.

"Ik ontmoette hem op TikTok"

Mama June kwam uit een gewelddadige relatie en de komst van Justin was volgens de realityster perfect getimed. "Ik ontmoette hem in juni vorig jaar en we waren gewoon vrienden. Ik ontmoette hem op TikTok. Justin kwam in mijn leven toen we elkaar allebei nodig hadden", vertelt ze aan TooFab. Volgens haar wist Justin niet wie zij was en dat haar relatie net geëindigd was. Toch wisten zijn verrassende sms'jes haar een hart onder de riem te steken tijdens deze moeilijke periode. Om deze reden besloot ze toch toe te geven aan haar gevoelens: "Eind september moest ik hem eindelijk zeggen: 'Kijk, gast, ik vind je leuk, je hebt me aan het denken gezet.'" 

Lang heeft de realityster niet hoeven na te denken over haar relatie met Justin, want volgens The Sun zijn de twee tortelduifjes op 23 maart in een gerechtsgebouw in Georgia in het geheim getrouwd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Masked Singer herenigt Honey Boo Boo en Mama June na ruzie

Dat Justin een aantal jaar jonger is dan Mama June zelf, maakte haar niet uit. "Mijn verjaardag is 10 augustus en zijn verjaardag is precies 10 september. We schelen exact 7 jaar en 11 maanden." Ondanks dat haar familie eerst twijfels had over hun relatie, lijken ook zij Justin leuk te vinden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mama June steunt relatie Honey Boo Boo met volwassen man

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!