Paris Hilton Beeld © ANP

Anna van Inventing Anna vertelt Paris Hilton over huwelijksaanzoeken

1 juni 2022 16:29

Paris Hilton (41) praat in haar podcast met Anna Delvey, bekend van de Netflix-serie 'Inventing Anna'. Zij zit op dit moment achter de tralies, omdat haar visum niet meer geldig was. In de podcast vertelt ze over het leven in de cel.

"Ik krijg veel huwelijksaanzoeken"

Paris wordt vergezeld door haar zus Nicky Hilton tijdens het interview met Anna. De drie jetsetters hebben het eerst over ditjes en datjes - welke modeshows ze hebben bezocht, wat hun favoriete restaurant is in New York en hoe het daten in de Amerikaanse stad is - voor ze overgaan op hoe het het leven achter de tralies is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De echte Anna uit Inventing Anna noemt ex-vriendin 'hypocriet'

"Het moeilijkste is dat ik niks voor mezelf kan doen. Ik moet anderen vragen om iets te kunnen doen. Ik moet bijvoorbeeld iemand vragen om de Vogue voor mij te halen", vertelt Anna. Gelukkig heeft de oplichter wel beschikking over een tablet. "Ik heb geen toegang tot social media en Google, maar wel tot het nieuws en ik kan berichten versturen." Ze heeft veel vrienden met wie ze videobelt en sommigen komen haar bezoeken. 

Anna krijgt nog steeds veel berichten naar aanleiding van de Netflix-serie. "Ik krijg veel huwelijksaanzoeken", vertelt ze lachend. Maar ze weet nog niet of ze echt in het huwelijksbootje wil stappen. "Ik weet niet of ik wil trouwen. Het is geen doel. Ik heb gemerkt dat dingen plannen voor de lange termijn vaak niet gaan zoals gepland."

Anna werkt op dit moment aan haar boek en podcast. Maar het liefst zou ze dat op vrije voeten doen. "Ik kan niet wachten om hieruit te komen. Ik kan dit niet aanraden." Ze wil na haar vrijlating het liefst in New York blijven. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Echte Anna Delvey vond Julia Garner 'heel lief' bij gevangenisbezoek

Anna Delvey heeft zich van 2013 tot 2017 voorgedaan als rijke Duitse erfgenaam. Ze leefde als it-girl in New York en zorgde dat ze op elk society-feestje aanwezig was. In 2017 werd ze opgepakt voor het oplichten van onder andere hotels, restaurants en banken. Over haar daden werd een Netflix-serie gemaakt: Inventing Anna

'Miljardairsdochter' Anna Sorokin bleek meesteroplichter te zijn

04:44

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!