Kailyn Lowry Beeld © @kaillowry

Kailyn uit Teen Mom over mishandeling: ‘Echt ziekmakend’

03 juni 2022 14:40

Kailyn Lowry (30) deed tijdens de 'Teen Mom 2'-reünieshow vorige maand een nogal schokkende onthulling. Ze vertelde namelijk dat haar ex Chris Lopez haar ooit had geprobeerd te vermoorden en dat ze op dat moment echt voor haar leven vreesde. In een Q&A op haar Instagram ging ze deze week opnieuw in op deze gebeurtenis.

"Chris heeft me in oktober van 2019 bijna vermoord door huiselijk geweld"

Kailyn heeft Chris weleens vaker van mishandeling beschuldigd, maar het was de eerste keer dat ze hier op camera uitgebreid op inging. Kailyn vertelde aan presentatoren Drew Pinsky en Nessa Dia dat de aanval van Chris zo gewelddadig was, dat ze op dat moment echt dacht dat ze dood zou gaan. "Chris heeft me in oktober van 2019 bijna vermoord door huiselijk geweld", onthulde ze. Kailyn zou naar eigen zeggen een flink trauma hebben opgelopen en hulp hebben gezocht bij een therapeut.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kailyn Lowry stopt na meer dan tien jaar met Teen Mom

Chris werd tijdens de aflevering via een videoverbinding ook nog naar de gebeurtenis gevraagd, maar volgens hem schetste Kailyn een vertekenend beeld van de situatie. "Er heeft aan beide kanten misbruik plaatsgevonden", gaf hij toe. "Zij doet nu net alsof ik haar echt heb geslagen. Dat is het verhaal dat nu rondgaat. Maar ik heb haar nooit geslagen. Heb ik haar bedreigd? Ja, ik heb misschien uit boosheid wel wat dingen gezegd. Ik ga hier heus niet zitten en doen alsof ik onschuldig ben. Maar ik ga mezelf niet steeds weer laten straffen voor iets wat jaren geleden is gebeurd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Briana uit Teen Mom niet meer verloofd door 'gedoe' met ex Kailyn

Tijdens een Q&A vroeg een fan Kailyn deze week opnieuw naar het incident. Hij of zij vroeg hoe Chris precies reageerde op haar aantijgingen. "Het is eigenlijk echt ziekmakend", antwoordde Kailyn. Volgens de teen mom zou Chris de situatie kleiner hebben gemaakt dan die eigenlijk was. "Terwijl die nacht echt mijn leven heeft veranderd", aldus Kailyn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Briana uit Teen Mom ontkent bed te hebben gedeeld met ex Kailyn

Kailyn onthulde tijdens de Q&A ook dat ze binnenkort in haar podcast Barely Famous uitgebreider in zal gaan op de hele situatie. Niemand minder dan Drew zal hierbij ook aanwezig zijn. "Ik heb nooit echt het verhaal verteld. Ik ben nooit op de details ingegaan", aldus Kailyn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kailyn stapt uit Teen Mom nadat Briana aanpapt met ex

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!