Archieffoto van Anouk tijdens de tijdens de finale van The Voice of Holland 2020 Beeld © ANP

Anouk wil niet beweren dat huwelijk slaagt: 'Hebt nooit garantie'

07 juni 2022 13:01

Het liefdesleven van Anouk (47) kende heel wat ups en downs, maar nu lijkt de zangeres een sprookjesachtige 'happy ending' te krijgen: ze trouwt aanstaande zaterdag 11 juni met haar verloofde Dominique Schemmekes (27) tijdens haar concert op het Malieveld. In Ruud de Wilds podcast '30 MINUTEN RAUW' blikt Anouk terug op haar vorige relaties.

"Ik wilde niet dat mijn kinderen met gescheiden ouders leefden"

Anouk heeft zes kinderen van meerdere mannen en baalt dat die vorige relaties allemaal zijn 'mislukt'. Eén van haar wensen is dat een man - net als zij - droomt van een groot gezin. "En die [mannen] dacht ik ook echt wel gevonden te hebben. Dat dacht ik elke keer." Anouk noemt haar vorige relaties een 'desillusie' en zichzelf een 'sukkel in de liefde'. 

De zangeres geeft aan nooit boos te zijn geweest nadat haar relaties kwamen te eindigen. "Ik was vooral heel verdrietig en teleurgesteld. Ik wilde het natuurlijk zo goed doen. En ik wilde niet dat mijn kinderen met gescheiden ouders leefden. En nu denk ik: wat dat betreft is het niet één keer maar echt drie of vier keer mislukt." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk geeft cadeautip aan bezoekers van huwelijksconcert

Ondanks dat de zangeres hoteldebotel is en niet kan wachten om te trouwen, wil ze niet met zekerheid zeggen dat déze relatie wel kans van slagen heeft. "Die garantie heb je in principe nooit. Denk ik. Dat hoop je wel. Het zou idioot zijn als ik, iemand die voor de derde keer gaat trouwen, die zes kinderen heeft van vier mannen, nu gaat zeggen: 'Oh, ik weet het zeker!’ Dat durf ik niet meer." 

Volgens Anouk is Dominique echter wel 'een heel ander persoon' dan de vorige mannen en heeft ze iemand zoals hij nog niet eerder meegemaakt. Niet alleen wilde hij vanaf kinds af aan trouwen, ook deelt hij die beoogde kinderwens die Anouk zelf ook heeft. "Hij wilde heel veel kinderen. Nou, dat is gelukt." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk krijgt toestemming voor bruiloft op Malieveld

Eind vorig jaar leek het er even op dat Anouk voorlopig niet zou trouwen. Omdat ze door corona twee jaar niet heeft kunnen optreden, kwam er namelijk aanzienlijk minder geld binnen. Ze vertelde hierover aan RTL Boulevard. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!