Farrah Abraham Beeld © Getty Images

Teen Mom-ster Farrah Abraham stelt nieuwe vriend voor

7 juni 2022 12:02

Het is Farrah Abraham (31) weer gelukt om een man aan de haak te slaan. De 'Teen Mom'-ster laat aan 'TMZ' weten dat ze aan het daten is met gitarist Mack Lovat.

Farrah heeft de realitywereld jaren terug al veroverd en is inmiddels een heuse zakenvrouw, maar op liefdesgebied wilde het niet echt vlotten tot nu toe. Maar daar is nu eindelijk verandering in gekomen, meldt ze aan TMZ. De Teen Mom-afgevaardigde heeft het heel gezellig met ene Mack. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kailyn uit Teen Mom over mishandeling: ‘Echt ziekmakend’

Mack kroop twee jaar geleden in de pen om Farrah een berichtje te sturen op Instagram. De realityster zag het lange tijd niet zitten, maar is onlangs voor het eerst met hem op date gegaan. Mack mocht zelfs al aansluiten bij Farrahs verjaardagsvakantie naar Hawaï, waar ook haar dochter Sophia bij was. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kailyn Lowry stopt na meer dan tien jaar met Teen Mom

De nieuwe liefde komt na een onstuimige periode voor Farrah. Afgelopen januari werd ze in de boeien geslagen nadat ze een uitsmijter een klap in het gezicht gaf. Daarna besloot de Teen Mom-ster om in behandeling te gaan wegens een 'trauma uit haar verleden'. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!