Anouk en verloofde Dominique Beeld © Instagram @dominiqueschemmekes

Bruiloft van Anouk zaterdag te volgen via een livestream

8 juni 2022 15:46

Anouk (47) is niet vies van een lucratieve samenwerking. Met zes kindermonden om te voeden moet de kassa blijven rinkelen. Ongetwijfeld reden genoeg om toestemming te geven voor een livestream op haar huwelijk aanstaande zaterdag.

"Verder zie je de newlyweds terug in de aankomende Vogue-special Anouk & Dominique - The Wedding Album"

De hit 'Nobody's Wife' kan binnenkort omgetoverd worden tot 'Somebody's wife'. Onder het mom driemaal is scheepsrecht belooft Anouk tijdens haar concert op het Malieveld eeuwige trouw aan haar liefde Dominique. Voor de grote dag zijn niet alleen haar fans, maar ook de Nederlandse Vogue uitgenodigd. Zij nemen de livestream op zich, zodat de mensen thuis ook mee kunnen genieten van wat waarschijnlijk het meest bijzondere showbizz-huwelijk van 2022 wordt. 

'Verder zie je de newlyweds terug in de aankomende Vogue-special Anouk & Dominique - The Wedding Album met exclusieve beelden van de bruiloft én hun allereerste dubbelinterview. Het issue verschijnt op 30 juni en jij kunt 'm als eerste in huis hebben', laat het blad verder weten.   

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk wil niet beweren dat huwelijk slaagt: 'Hebt nooit garantie'

Anouk vroeg Dominique in 2020 al ten huwelijk, maar kon het jawoord niet geven door de pandemie. Dominique droomt namelijk van een grootse bruiloft en dat is precies wat hij krijgt: ten overstaande van duizenden fans trouwt hij zaterdag met Anouk in haar geboortestad. 

Voor haar relatie met Dominique trouwde Anouk twee keer in het geheim, waarna publieke scheidingen volgden. Haar eerste man was Edwin Jansen, daarna trouwde ze met Remon Stotijn. 

Anouk: 'Dominique gelooft echt in het huwelijk'

02:15
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Anouk heeft geen behoefte meer aan contact met Ali B

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!