Anouk Beeld © ANP

Zo zien de zes kinderen van Anouk er nu uit

11 juni 2022 11:48

Bij het derde huwelijk van Anouk (47) is er een bijzondere rol weggelegd voor haar kinderen. Vandaag, zaterdag 11 juni, stapt ze in het huwelijksbootje met haar grote liefde Dominique (28). Daarmee is haar onstuimige liefdesleven, waaruit zes kinderen bij vier partners voortkwamen, eindelijk in rustig vaarwater gekomen.

Praten over haar privéleven doet Anouk niet graag en haar kinderen houdt ze het liefst zoveel mogelijk uit de schijnwerpers. Toch staan zij naar verwachting naast hun moeder als ze ten overstaande van duizenden fans op het Malieveld eeuwige trouw aan Dominique belooft. 

Het liefdesleven van de zangeres is een aaneenrijging van hoogte- en dieptepunten. Van bedrogen worden tot een ongeplande zwangerschap, Anouk heeft het allemaal meegemaakt. Naast hartzeer houdt ze er ook haar grootste geluk aan over: haar zes kinderen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Anouk gaat naar Amerika: 'Ik ben zo trots op jou'

Benjahmin, Elijah en Phoenix

Haar drie oudste kinderen kreeg Anouk met Remon Stotijn, in de muziekwereld ook wel bekend als Postman. Na haar stukgelopen huwelijk met artiestenmanager Edwin Jansen was Remon de man tegen wie ze 'ja' durfde te zeggen in 2004.

Na een relatie van acht jaar, waarvan ze er vier getrouwd waren, trok hij de stekker eruit. Voor Anouk kwam de breuk onverwacht. "Eén van mijn beste beslissingen ooit. Ik was niet happy, dat was the bottom line", vertelde Remon toen aan Het Parool. 

Oudste zoon Benjahmin (19) vertrok naar Amerika om daar te basketballen. Zijn zusje Phoenix van 17 treedt binnenkort in zijn voetsporen. Ze heeft namelijk een aanbod gekregen van Washington State University om daar te gaan basketballen. Elijah is momenteel 18 jaar. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk wil niet beweren dat huwelijk slaagt: 'Hebt nooit garantie'

Jesiah

Een jaar na de breuk lachte het liefdesgeluk Anouk weer toe en kreeg ze een relatie met rapper Unorthadox (Robert Coenen) krijgt. In 2010 zag zoon Jesiah, nu 12 jaar, het levenslicht.

Verder heeft de zangeres niet al te beste herinneringen aan deze relatie. De rapper ging vreemd bij de vleet, onder meer met vrouwen die Anouk als vriendinnen beschouwde, terwijl Anouk niet doorhad wat er zich in haar eigen huis afspeelde. Daar zou hij 'als een beest tekeergaan' met meerdere minnaressen. Al met al duurde het overspel anderhalf jaar, waarop de zangeres besloot om zich een tijd lang niet aan één man te binden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk deelt details bruiloft: 'Neem naam vriend aan'

Sion

Na Benjahmin, Elijah, Phoenix en Jesiah werd het gezin van Anouk uitgebreid met een vierde jongen: Sion (7). Lange tijd was het een raadsel wie de vader was, totdat bekend werd dat het om basketballer Seraino Dalgliesh ging.

Sion werd verwekt in de periode na de tweede scheiding van Anouk. Destijds had ze 'meerdere scharrels' en raakte ze ongepland zwanger. De zwangerschap zette ze voort; haar relatie met Seraino, die inmiddels verliefd op haar was geworden, niet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk geeft cadeautip aan bezoekers van huwelijksconcert

Jelizah

Het gezinsgeluk werd compleet met de komst van een tweede dochter: Jelizah (5). Nadat Anouk in Dominique een partner voor het leven vond, werd hun liefdesgeluk bekroond met een zesde kind. Voor de zwangerschap van Jelizah had de zangeres meerdere miskramen. Omdat ze gezegend is met zes gezonde kinderen, wilde Anouk het hierbij laten. Daarop liet ze zich in 2017 steriliseren. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!