Beeld © MTV

Hoe gaat het nu met de EOTB-originals van vorig seizoen?

12 juni 2022 12:43

Terwijl er een nieuwe groep losgeslagen singles klaarstaat om iedere dag met een knettervette kater wakker te worden tijdens de opnames van 'Ex on the Beach: Double Dutch', is het hoog tijd om terug te blikken op vorig seizoen. Hoe gaat het met de originals die vorig jaar de villa op zijn kop zetten?

Dusty 

Dusty heeft maar één doel tijdens zijn deelname aan Ex on the Beach: de honderd bedpartners aantikken. De teller staat aan het begin van het programma op 93. In het kader van 'jong en onbezonnen' zou je denken dat het hem wel moet lukken, maar het tegendeel blijkt waar.

Nadat de camera's stoppen met draaien weet Dusty nog steeds de headlines te halen. Zo lanceert hij zijn eigen Dusty Cream - het is niet wat je denkt - en raakt hij betrokken bij een levensgevaarlijk scooterongeluk. Tijdens het rijden op zijn scooter valt de realityster flauw en vanwege een harde klap op zijn hoofd komt hij in een coma terecht. "In mijn halsslagader zat een gat, dus ik was bijna dood geweest", zegt Dusty daarover. Na zo'n twee maanden komt hij weer bij bewustzijn, waarmee hij zijn artsen weet te verbazen: "Ze vonden het echt bizar dat ik na zo'n heftig ongeluk zo snel herstelde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dusty na levensgevaarlijk scooterongeluk: 'Ik ben al een jaar nuchter'

Lesley

Ze noemt zich de vrouwelijke versie van dekhengst Harrie en daar is geen woord van gelogen. Tijdens de opnameperiode heeft Lesley 'seks zonder gevoelens' tot ze erbij neervalt. Daardoor wordt ze beste vrienden met Dusty, maar komt ze in vijandig gebied terecht met een paar van de (jaloerse) meiden. Inmiddels werkt Lesley druk aan haar 18+-carrière. Op OnlyFans kan ze met haar favoriete hobby goed geld verdienen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lesley verdient duizenden euro’s met OnlyFans: 'Help jongens'

Jørney

Tijdens een seizoen van Ex on the Beach heb je er altijd één kandidaat tussen die zo gek is als een deur: maak kennis met Jørney. Tussen de nodige opstootjes door - waarbij Sander het vooral moet ontgelden - valt ze als een blok voor Odim. 

Een knipperlichtrelatie volgt. Ook na de opnames staat het stoplicht vaker rood dan op groen, maar als Jørney zwanger raakt, lijkt het even beter te gaan. Toch vervalt Odim in oude patronen en blijft hij zijn vriendin niet trouw. Na de zoveelste break-up ziet het er nu naar uit dat Jørney haar ex écht geen kans meer geeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jørney uit EOTB geopereerd aan tumor in eierstok

Odim

Hij zoent tijdens de opnames met Shani, maar eigenlijk heeft Odim dan zijn hart al aan Jørney verloren. Wat er sindsdien is gebeurd, is inmiddels bekend. Hij is vader geworden van dochter Aliyaah, maar de kleine meid wordt zorgvuldig buiten de schijnwerpers gehouden. Voor zover bekend gaat Odim nu als vrijgezel door het leven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Odim probeert Jørney terug te winnen in Eating With My Ex

Shani

De prijs voor meest jaloerse deelnemer gaat naar Shani. Met de woorden 'je moet niet in de buurt komen van mijn man. Wat van mij is, is van mij!' weet ze een memorabele entree te maken. Sinds de opnames is ze nog steeds samen met Davey en dat mag de hele wereld weten. Daarom heeft ze zijn naam in koeienletters op haar billen - die ze te pas en te onpas showt op het internet - laten tatoeëren. Als dat geen echte liefde is...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-ster Shani laat Davey op haar achterwerk tatoeëren

Keanu 

Hij belooft bij zijn entree in de villa voor drama te zorgen, maar achteraf valt dat allemaal wel mee. Samen met Dusty, Imke en Lesley weet hij zich goed te vermaken tussen de lakens. Op het kwartet na weet Keanu zich buiten de ruzies en drama te houden. Voor zover bekend is hij nog steeds vrijgezel.

Gloria

Ondanks dat Gloria naar eigen zeggen door iedereen The Crazy Bitch wordt genoemd, is daar tijdens de opnameperiode niks van te zien. Ze smijt niet met deuren, tafels worden niet omgegooid en stoelen blijven netjes staan. Al met al kun je haar zendtijd op twee handen tellen. Eigenlijk raakt Gloria al ten tijde van het programma in de vergetelheid.

Tegenwoordig pakt ze het serieuzer aan. Na haar EOTB-avontuur is Gloria de studieboeken ingedoken. Momenteel studeert ze International Business & Marketing en werkt ze als haarmodel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dít zijn de hoogtepunten van EOTB-dekhengst Harrie Snijders

Danny

Danny is ook zo'n persoon die met een hoop poeha binnenkomt, maar zich voor de camera's als een engel gedraagt. Inmiddels heeft Danny zijn hart verloren aan een andere MTV-ster: Debbie, bekend van Just Tattoo of Us. Zij wil kennelijk graag bekend worden, want naast dit programma heeft ze aan nóg drie programma's meegewerkt. Nou ja, als ze maar gelukkig zijn samen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!