Bob Saget en Kelly Rizzo Beeld © Getty Images

Voormalig liefdesnestje van overleden Bob Saget in de verkoop

9 juni 2022 01:33

Kelly Rizzo, de 42-jarige weduwe van de in januari overleden acteur en komiek Bob Saget, heeft het huis waarin Bob Saget bijna twintig jaar woonde in de wijk Crestwood Hills in Los Angeles te koop gezet. De aanstaande koper dient ruim 7 miljoen euro te betalen voor het huis. Dit meldt 'Page Six'.

"We slepen elkaar door dit ongelofelijke verdriet heen"

Bob kocht de villa in 2003 voor 2,7 miljoen euro en zou daar tot aan zijn onverwachte overlijden hebben gewoond, ook al bezat de 65-jarige acteur meerdere panden in Los Angeles. Wat volgens de verkopende makelaar vooral opvallend is, is de aanwezige technologie. "Bob was gek op technische snufjes, zodra er maar iets nieuws op de markt kwam wilde hij dat integreren in zijn huis. Hij vond het belangrijk om zijn huis milieuvriendelijk en duurzaam te maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Weduwe Bob Saget herdenkt komiek op diens verjaardag

Kelly woont sinds het overlijden van haar echtgenoot niet meer in hun voormalige liefdesnestje. "Nee, dat is te pijnlijk voor haar, het voelt leeg aan. Ze is verhuisd naar Brentwood en echt zoekende naar een plek waar ze een verse start kan maken zonder Bob, hoeveel verdriet haar dat ook doet. Maar ze moet verder met haar leven, dat zou Bob ook willen", aldus een bron.

Eerder liet Kelly weten dat Bobs dochters voor het eerst bij haar langs kwamen in het nieuwe huis. "Ja, dat was best wel heftig omdat ik overal foto's of andere herinneringen aan Bob heb staan. Ik wilde niet dat ze van slag raakten en gelukkig gebeurde dat ook niet. We hebben samen naar alle foto's gekeken en toen vroegen de meiden hoe het met hun 'stiefmoedertje' gaat. Toen moesten we natuurlijk allemaal weer huilen, maar dat geeft niet. We slepen elkaar door dit ongelofelijke verdriet heen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerbetoon aan overleden Bob Saget in juni te zien bij Netflix

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!