Cher Beeld © ANP

Cher lanceert speciale pride-collectie met Versace

9 juni 2022 02:01

Cher (76) spreekt opnieuw haar steun uit voor de lbgtq+-gemeenschap door een samenwerking aan te gaan met het Italiaanse modehuis Versace. Samen met haar goede vriendin Donatella Versace (67) heeft ze een kleine collectie gecreëerd die onder de naam CHERSACE wordt verkocht. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel Gender Spectrum, een non-profit organisatie die lbgtq+-tieners en pré-tieners ondersteunt. De zangeres toont op haar sociale media een shirt dat in de collectie zit.

"Er is bewust gekozen om deze samenwerking met Cher aan te gaan in aanloop naar Pride Month"

Op het shirt is het CHERSACE-logo te zien in regenboogkleuren, gemaakt van glimmende steentjes. Naast het shirt worden er ook sokken en baseball-petjes gemaakt. De prijzen variëren van 125 tot 3350 dollar om op die manier zoveel mogelijk geld op te halen voor Gender Spectrum.

"Cher heeft de gemeenschap altijd een zeer warm hart toegedragen en zet zich nu opnieuw in, met name voor de kwetsbare tieners. Ze vindt het heel belangrijk dat deze organisatie genoeg middelen heeft om niet alleen de tieners, maar ook hun ouders en families te kunnen ondersteunen", aldus een woordvoerder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cher even afwezig door persoonlijke problemen: 'Heb mijn grens bereikt'

Ook Donatella Versace maakt zich al jaren hard voor de lbgtq+-gemeenschap. "Er is bewust gekozen om deze samenwerking met Cher aan te gaan in aanloop naar Pride Month. Het modehuis Versace zet zich graag in voor deze tieners om hen gehoord en geliefd te laten worden."

De comeback van Cher (75): zangeres tekent meerdere miljoenendeals

04:12