Beeld © ANP

Famke Louise vertelt hoe ze van haar zwangerschapskilo's afkwam

9 juni 2022 11:23

Het is precies vijf maanden geleden dat Famke Louise (23) is bevallen van haar zoon Nówie. De nieuwbakken moeder geniet zichtbaar van het ouderschap en zit letterlijk en figuurlijk goed in haar vel. Vol trots deelt ze op social media hoe ze haar 'oude figuur' terugkreeg.

"Ik sport ook bijna elke dag dus alles gaat prima hier"

Bij de ene vrouw vliegen de kilo's eraf na de bevalling, bij de ander gaat dat een stuk minder makkelijk. Famke Louise heeft haar eigen manier gevonden om zich fysiek goed te blijven voelen. Tijdens een vragenrondje op Instagram legt ze uit hoe. 

Op de vraag of haar lichaam bijna hersteld is, antwoordt ze: 'Dat wel! Ik sport ook bijna elke dag dus alles gaat prima hier.' De kilo's die er tijdens de zwangerschap aan zijn gekomen, rent Famke eraf op de loopband. Dat doet ze in sessies van dertig minuten. 'Ik ben alweer bijna op m'n oude gewicht.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise toont post-partumlichaam: 'De realiteit'

Sinds de zwangerschap staat Famke naar eigen zeggen 'heel anders in het leven'. Ook het veelbesproken imago dat ze gedurende haar carrière heeft gevormd, heeft de zangeres aan het denken gezet: 'Je gaat nadenken over je carrière en de manier hoe je je profileert', vertelde ze eerder op Instagram. Daarnaast denkt ze ook veel meer na over 'met wie of wat' ze in aanraking komt.

Terugblikkend op twee jaar geleden ziet Famke een groot verschil in haar ontwikkeling. 'Als ik mezelf nu vergelijk met de Famke van twee jaar geleden zie ik op dit moment een heel ander persoon met een heel ander doel in het leven.' Ook schrijft ze dat ze heel erg gefocust is op 'positiviteit en alles daaromheen'. Naast dat dit voor haar een prettige manier van leven is, concludeert ze dat ze hierdoor ook een 'leukere partner en moeder' is geworden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke legt uit waarom ze zoontje onherkenbaar in beeld brengt

Wij spraken Famke en Denzel over de zwangerschap, de bevalling en de eerste spuitluiers:

Famke Louise noemt moederschap 'het mooiste dat er is'

01:58

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!