Coen Swijnenberg Beeld © ANP

Coen Swijnenberg herdenkt overleden moeder op haar verjaardag

10 juni 2022 16:23

Vandaag is ongetwijfeld een moeilijke dag voor Coen Swijnenberg (42), want op deze dag zou zijn moeder jarig zijn geweest. Vorig jaar oktober overleed ze aan de gevolgen van kanker. Op Instagram deelt de radiopresentator een foto van hen samen.

"In gedachten bij mama"

Coen vindt het maar niks dat hij voor het eerst officieel moet spreken over haar geboortedag in plaats van haar verjaardag. 'Dat komt waarschijnlijk omdat ik het überhaupt niks vind dat we het alweer 7 maanden zonder haar moeten doen.' Volgens de radiopresentator zijn dit niet alleen logische gevoelens, maar is dit ook 'ongetwijfeld herkenbaar voor velen'. Vandaag is hij 'in gedachten bij mama', schrijft hij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Coen Swijnenberg overleden: 'Groot gevoel van leegte'

De dag dat hij het verdrietige nieuws met zijn volgers deelde, legde Coen ook uit dat zijn liefde voor de radio mede dankzij zijn moeder tot uiting was gekomen. Zo hielp zij hem om zijn droom te bereiken. 'Mama die me jarenlang al die uren naar de studio liet gaan om te doen waar ik zo gelukkig van werd, mama die besloot om een dag eerder terug te komen van vakantie omdat ik m'n radioprogramma niet kon missen, en mama die tot vorige week nog vroeg hoe de uitzending was geweest', schreef hij toen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Coen Swijnenberg maandag weer te horen op de radio na overlijden moeder