Britney Spears en Sam Asghari Beeld © Getty Images

Britney Spears straalt in witte trouwjurk omringd door sterren

10 juni 2022 16:40

Britney Spears (40) heeft gisteren 'ja' gezegd tegen haar liefje Sam Asghari (28). De eerste foto's zijn naar buiten gekomen en het mag met recht een wild feest genoemd worden.

Britney verloofde zich vorig jaar september met Sam. Britney en Sam ontmoetten elkaar in 2016 op de set van de videoclip voor het nummer 'Slumber Party'. Na zes jaar trouwde het koppel gisteren in het bijzijn van enkele grote sterren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Britney Spears moet kinderen missen tijdens huwelijk'

Zo waren onder anderen Madonna, Paris Hilton, Selena Gomez, Drew Barrymore en de ontwerper van de trouwjurk Donatella Versace te gast op het huwelijk van Britney. Via deze link vind je prachtige foto's van de jurk en het festijn. Op een van de foto's zoent Britney zelfs weer met Madonna, nadat ze in 2003 al eens op het podium elkaars lippen hebben gekust. 

(Tekst gaat verder onder de video.)

Nikkie Plessen keurt trouwjurk Britney Spears goed

05:17
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex Britney Spears in handboeien afgevoerd na verstoren huwelijk

De familie van Britney was niet aanwezig op het feest, net als haar kinderen. Wel kwam er een ongenode gast, namelijk Jason Alexander. De ex-man van Britney, met wie de superster 55 uur getrouwd was, probeerde het feestje te crashen. Gelukkig werd hij door de politie weggehaald. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!