Anouk en verloofde Dominique Beeld © Instagram @dominiqueschemmekes

Dít is wanneer Anouk zeker wist te willen trouwen met Dominique

10 juni 2022 22:47

Dominique Schellekes (28), met wie Anouk (47) zaterdag trouwt op het Malieveld, heeft het 'geweldig gedaan' toen zij vanwege zware astma maanden apart woonde van haar gezin gedurende de coronapandemie. Dat vertelt de zangeres aan het 'AD'. "Dat is echt de reden dat ik dacht: ik ga trouwen met die man."

"Hij deinst er niet voor terug om de hele shitzooi aan te pakken"

De zangeres meent 'geen één man' te kennen die zou zeggen 'ik zorg wel voor al die kinderen als jij er niet bent', vertelt ze aan de krant. "Hij deinst er niet voor terug om de hele shitzooi aan te pakken. Met zoveel liefde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk trouwt vandaag tijdens eigen concert op het Malieveld

Het was geen gemakkelijke periode, blikt ze terug. "Ik heb vroeger veel last gehad van paniekaanvallen, die zijn keihard teruggekomen." Ze besloot tijdelijk afstand te houden van het gezin omdat ze niet wilde dat haar kinderen 'hun vrienden niet konden zien, niet naar clubjes konden en steeds voorzichtig moesten doen'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo zien de zes kinderen van Anouk er nu uit

Maar alles ging goed terwijl Dominique op de kinderen paste, vertelt de zangeres. "Dat was waarschijnlijk nog wel een pittigere confrontatie. Ik dacht, dat lukt nooit, maar ze doen het hartstikke goed! Het enige wat ze niet hadden gedaan, was schoonmaken."

Anouk: 'Dominique gelooft echt in het huwelijk'

02:15