Justin Bieber Beeld © ANP

Gezicht Justin Bieber deels verlamd door Ramsay-Hunt Syndroom

10 juni 2022 23:16

Justin Bieber (28) heeft het syndroom van Ramsay-Hunt, deelt de zanger op Instagram. Daardoor is zijn gezicht gedeeltelijk verlamd.

"Ik kan niet glimlachen met deze kant van mijn gezicht"

"Ik wilde jullie een update geven over wat er allemaal gaande is", zegt de artiest in een video. De zanger heeft eerder deze week drie shows verplaatst. "Zoals jullie waarschijnlijk kunnen zien aan mijn gezicht, heb ik het syndroom genaamd het syndroom van Ramsay-Hunt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Bieber cancelt concerten: 'Ik word steeds zieker'

Dat komt van een soort virus dat de zenuw in zijn oor en gezicht aanvalt, zegt Justin, 'en ervoor zorgt dat mijn gezicht verlamd is.' Hij wijst erop dat een van zijn ogen niet knippert. "Ik kan niet glimlachen met deze kant van mijn gezicht, deze neusvleugel kan niet bewegen, dus het is een volledige verlamming aan deze kant van mijn gezicht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Bieber krijgt een extra show in de Ziggo Dome

Hij benadrukt dan ook dat hij niet in staat is nu optredens te geven. "Het is behoorlijk serieus zoals jullie kunnen zien. Ik zou willen dat dit niet het geval was, maar mijn lichaam vertelt me om rustig aan te doen en ik hoop dat jullie dat begrijpen." De komende tijd neem hij even rust, vervolgt Justin. Hij heeft er vertrouwen in dat alles weer goedkomt. "We weten niet hoe lang het gaat duren, maar het komt goed."

'Nieuwe album Justin Bieber is ode aan vrouw Hailey'

03:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!