Britney Spears en Sam Asghari Beeld © ANP

Britney Spears doet verslag van eigen bruiloft: 'Een droom'

11 juni 2022 07:42

Britney Spears (40) heeft via sociale media uitgebreid verslag gedaan van haar eigen bruiloft. De zangeres was nerveus, kreeg een paniekaanval maar heeft 'ja' gezegd tegen haar inmiddels kersverse man Sam Asghari (28). "Het was een spectaculaire dag", schrijft ze op Instagram bij een reeks foto's en video's.

"De crew had ons huis letterlijk tot een droomkasteel omgebouwd"

'De crew had ons huis letterlijk tot een droomkasteel omgebouwd. De ceremonie was een droom en het feest was nog beter', aldus Britney, die sinds 2016 samen is met Sam. In september vroeg hij haar ten huwelijk.

Bij het feest waren zo'n honderd mensen aanwezig, onder wie enkele grote sterren als Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore en Paris Hilton. 'Drew Barrymore, mijn 'girlcrush', en Selena Gomez, die in het echt nog mooier is, kwamen allebei. Ik heb Madonna weer gekust en we hebben de hele avond gedanst met Paris Hilton', zo vatte Britney haar gastenlijst samen.

Donatella Versace ontwierp de jurk van Britney. Op de beelden is te zien dat ze een witte jurk droeg met lange sleep. 'Ik voelde me prachtig.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex Britney Spears in handboeien afgevoerd na verstoren huwelijk

Grote afwezigen bij het feest waren de meeste familieleden van Britney, onder wie haar ouders Jamie en Lynne Spears. Britneys vader Jamie was gedurende dertien jaar ook haar bewindvoerder. Hier kwam in november 2021 echter een einde aan na een door de zangeres zelf aangespannen rechtszaak. In een getuigenis gaf Britney destijds al aan dat ze de wens had om een eigen huis te kopen, te trouwen en uiteindelijk ook kinderen te krijgen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears straalt in witte trouwjurk omringd door sterren

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!