Anouk Beeld © ANP

Anouk komt terug op College Tour-uitspraken na Voice-schandaal

11 juni 2022 10:14

Anouk (47) zou nooit iemand aanraden om jezelf 'omhoog te neuken'. Daarmee komt ze terug op uitspraken die ze in 2015 in 'College Tour' deed en die in januari volop op sociale media werden gedeeld nadat het schandaal rondom 'The Voice of Holland' naar buitenkwam.

"Dat zou ik natuurlijk nooit écht iemand aanraden"

De zangeres stelde in het interview dat bij 'jezelf blijven' slecht advies zou zijn voor aankomende artiesten waarna ze aanraadde om 'precies het tegenovergestelde' te doen. "Gooi een masker op, imiteer zo goed als je kunt, over lijken stappen en als er moet worden geneukt, wordt er geneukt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twee slachtoffers van The Voice-rel zaten in team van Anouk

"Wat ik bedoelde was: wat voor mij geldt, geldt voor niemand anders", stelt Anouk zaterdag in Volkskrant Magazine. "Ik kon inderdaad bij mezelf blijven, maar ik ken fucking veel muzikanten, zangers en zangeressen die technisch gezien beter zijn dan ik en óók bij zichzelf bleven, en zij kwamen er helemaal niet. Snap je?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk vindt The Voice-onderzoek te langzaam gaan

Volgens Anouk is bij jezelf blijven 'bullcrap'. "Daarom zei ik: misschien kom je er wel eerder als je alles doet wat er van je gevraagd wordt, als je jezelf omhoogneukt. Bij wijze van spreken, want dat zou ik natuurlijk nooit écht iemand aanraden", verduidelijkt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk trouwt vandaag tijdens eigen concert op het Malieveld

"Maar wat ik heb gedaan, werkt voor bijna niemand. Je moet geluk hebben, tegen de juiste mensen aan lopen", gaat Anouk verder. "Ik heb mezelf nooit omhooggeneukt. Ik heb mezelf eerder omláág lopen neuken, door altijd verliefd te worden op mannen zonder geld en daarop compleet leeg te lopen. Omdat ik die sukkel ben die altijd in de liefde bleef geloven."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!