Justin Bieber en Jeroen van Inkel Beeld © ANP

Jeroen van Inkel onder vuur na imitatie zieke Justin Bieber

11 juni 2022 16:35

Jeroen van Inkel (60) ligt onder vuur. Terwijl de radio-dj denkt een leuk grapje te hebben gemaakt op zijn Instagram, lijken de volgers van Jeroen het daar niet mee eens te zijn. De dj imiteerde namelijk de zieke Justin Bieber (28). De popzanger heeft het syndroom van Ramsay-Hunt, waardoor zijn gezicht gedeeltelijk is verlamd.

"Wat is hier grappig aan?"

Eerder deze week heeft de zanger drie shows uit zijn concertreeks moeten verplaatsen, omdat hij een deel van zijn gezicht niet kan bewegen. Op Instagram legt Justin uit dat dit komt door een soort virus dat de zenuw in zijn oor en gezicht aanvalt. Ook laat hij zien dat hij met een van zijn ogen niet kan knipperen. "Ik kan niet glimlachen met deze kant van mijn gezicht, deze neusvleugel kan niet bewegen, dus het is een volledige verlamming aan deze kant van mijn gezicht." Hoe lang de verlamming blijft, is niet duidelijk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gezicht Justin Bieber deels verlamd door Ramsay-Hunt Syndroom

Jeroen plaatst op zijn eigen Instagram een foto van het verlamde gezicht van Justin en daarnaast een geïmiteerde foto. 'OMG! Ik heb ook dat wat Justin Bieber heeft. Aanval van Ramsay Hunt!' schrijft hij. 

Zijn volgers kunnen er niet om lachen en reageren - op zijn zachtst gezegd - verontwaardigd. 'Wat is hier grappig aan?' vraagt iemand zich af. Ook zijn eigen dochter kan er de lol niet van inzien. 'Nou pap!! Is zielig, niet mee spotten.' 

De Instagram post is alweer offline gehaald door Jeroen. 

Jeroen van Inkel en Justin Bieber
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Bieber cancelt concerten: 'Ik word steeds zieker'

In maart vorig jaar kwam het album Justice uit en sinds mei dit jaar is de zanger met zijn 'Justice World Tour' op tournee. Met meer dan 125 shows langs meer dan vijf continenten, is het voor Justin balen dat hij nu ziek thuis zit. Op 11, 13 en 14 januari treedt de Canadees op in de Ziggo Dome.  

'Nieuwe album Justin Bieber is ode aan vrouw Hailey'

03:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!