John Mayer Beeld © ANP

John Mayer emotioneel na realistische droom over Bob Saget

11 juni 2022 17:29

John Mayer (44) droomde enige tijd geleden over de in januari overleden komiek Bob Saget. De droom voelde voor de zanger zelfs zo echt dat hij met tranen in zijn ogen wakker werd. Dat vertelt de zanger in 'Dirty Daddy: The Bob Saget Tribute', een special van Netflix.

"Laatst had ik een droom en werd ik huilend wakker omdat ik Bob zag"

"Laatst had ik een droom en werd ik huilend wakker omdat ik Bob zag", zegt hij in de special. "Oh man, het was een jonge Bob. We stonden op het punt een restaurant binnen te gaan dat ik wel kende en hij niet, en ik keek hem recht aan. Ik zei: 'Je moet weten hoeveel ik van je hou'."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bob Saget niet te zien in Memoriam-segment tijdens Oscars

Bob en John waren twee decennia bevriend, schrijft de Amerikaanse website Entertainment Tonight. Het was dan ook John die, samen met Jeff Ross, een andere vriend van Bob, na het overlijden van de komiek diens achtergebleven auto bij Los Angeles International Airport ophaalde. De weduwe van Bob, Kelly Rizzo, bedankte de mannen daar destijds voor op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Weduwe Bob Saget herdenkt komiek op diens verjaardag

Andere bekende namen die Bob eren in Dirty Daddy: The Bob Saget Tribute zijn onder anderen Jim Carrey, Chris Rock, Jeff Ross en John Stamos.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!