Anouk Beeld © ANP

Anouk 'vreselijk nerveus' voor huwelijksconcert op het Malieveld

11 juni 2022 21:43

Anouk (47) is 'vreselijk nerveus voor alles wat er komen gaat'. Dat zei de zangeres zaterdag aan het begin van haar concert op het Malieveld in Den Haag. Later op de avond zal de zangeres daar ook gaan trouwen met haar verloofde Dominique Schemmekes(28).

"Ik ben vreselijk nerveus voor alles wat er komen gaat"

"Dank jullie wel, goedenavond allemaal", zei de zangeres na het applaus dat ze kreeg na het zingen van haar eerste nummer. "Welkom. Fijn dat jullie er zijn op deze nogal bijzondere avond. Ik ga je eerlijk zeggen: ik ben vreselijk nerveus voor alles wat er komen gaat", bekende ze. Anouk bedankte de 40.000 aanwezigen daarna nogmaals voor hun komst.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dít is wanneer Anouk zeker wist te willen trouwen met Dominique

De zangeres is zaterdagavond gekleed in een wit sportjasje met zwarte strepen. Of dat ook de outfit is waarin ze later in het huwelijk treedt, is nog niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk trouwt vandaag tijdens eigen concert op het Malieveld

Anouk besloot om te trouwen tijdens haar concert omdat dat haar aanstaande, basketballcoach Dominique, graag een grootse bruiloft wilde. "Groter dan dit kan niet", stelde de zangeres eerder. De gemeente Den Haag heeft de zangeres toestemming gegeven voor haar bruiloft. Het Malieveld is daarom eenmalig een trouwlocatie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!