Nikkie de Jager Beeld © Getty Images

Nikkie de Jager geraakt door nieuws over 'outen' Rebel Wilson

12 juni 2022 12:06

Nikkie de Jager (28) is geraakt door het nieuws dat een Australische krant van plan was om te onthullen dat actrice Rebel Wilson (42) een relatie heeft met een vrouw. Wilson maakte haar relatie deze week bekend, maar later bleek dat dat niet geheel vrijwillig was.

"Niemand heeft het recht om iemand te outen voordat zij er klaar voor zijn"

Een columnist van de Australische krant Sydney Morning Herald heeft toegegeven dat het blad Rebel twee dagen de tijd heeft gegeven om te reageren op een artikel waarin haar relatie met een vrouw bekend zou worden gemaakt. Vervolgens kondigde de actrice donderdag zelf aan dat ze gelukkig is in de liefde met haar vriendin Ramona Agruma.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie de Jager niet onder de indruk van Italiaanse ESF-finale

'Dit breekt mijn hart', schrijft Nikkie bij een screenshot van een artikel over de columnist. 'Niemand heeft het recht om iemand te outen voordat zij er klaar voor zijn. Schaam je'. Nikkie spreekt voor een deel uit eigen ervaring. Zij deelde in 2020 een video waarin ze uit de kast kwam als transgender. In die video zei ze ook dat ze was gechanteerd om haar geheim met de wereld te delen.

Instagram Stories Nikkie de Jager
Instagram Stories Nikkie de Jager
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Uitblinker' Nikkie de Jager luncht met koningspaar: 'Wat een eer'

De YouTube-ster zegt verder dat ze trots is dat Rebel het nieuws uiteindelijk zelf heeft gebracht. 'Maar vergeet nooit dat iemand outen nooit oké zal zijn.'

Video met Adele is 'nieuwe mijlpaal' voor Nikkie de Jager

02:51

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!