Justin en Hailey Bieber Beeld © ANP

Hailey Bieber deelt online liefde voor haar zieke man Justin

12 juni 2022 13:09

Hailey Bieber (25) heeft in het openbaar haar liefde gedeeld voor haar man Justin (28). Dat deed ze naar aanleiding van het nieuws dat bij de zanger het syndroom van Ramsay-Hunt is vastgesteld. 'I love u baby', schreef het model op Instagram terwijl ze de video waarin Justin vertelt dat hij ziek is opnieuw deelde.

"I love u baby"

Justin kampt met een aandoening waardoor zijn gezicht gedeeltelijk verlamd is. "Zoals je kunt zien kan ik niet knipperen met dit oog. Ook kan deze kant van mijn gezicht niet lachen, deze neusvleugel kan niet bewegen", legde hij in een video aan zijn fans uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jeroen van Inkel onder vuur na imitatie zieke Justin Bieber

Volgens de zanger is het 'behoorlijk serieus' en kan hij daardoor voorlopig niet optreden. Hoe lang hij rust moet nemen, is niet te zeggen. Justin komt in januari naar Nederland voor meerdere concerten in de Ziggo Dome. Hij is ervan overtuigd dat hij op termijn volledig herstelt. "We weten niet hoe lang het gaat duren, maar het komt goed", zo zei hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Bieber cancelt concerten: 'Ik word steeds zieker'

Voor de Biebers is het al de tweede keer in korte tijd dat ze getroffen worden door gezondheidsproblemen. Hailey kreeg in maart een tia en onderging daarna een operatie aan haar hart.

Dít moet Justin Bieber doen om van zijn gezichtsverlamming af te komen

06:00

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!