Peter Gillis Beeld © ANP

Talpa reageert niet op vermeende misstanden in vakantieparken Peter Gillis

12 juni 2022 15:21

Talpa wil voorlopig niet inhoudelijk reageren op de vermeende misstanden rondom de vakantieparken van Peter Gillis (60). De zendergroep, die de zakenman volgt voor zijn SBS6-realitysoap 'Familie Gillis: Massa is Kassa', is niet betrokken bij de exploitatie ervan, benadrukt een woordvoerder desgevraagd. "We laten het voor nu dan ook bij zijn reactie."

"Ik ben ook een ondernemer, dus ja ik zoek heus wel ooit het randje op"

Het Eindhovens Dagblad bracht zaterdag een groot verhaal over Peter en hoe hij stelselmatig regels zou overtreden. Vijf burgemeesters van gemeenten waar hij actief is, overwegen daarom vergunningen in te trekken. Roland van Kessel van Cronendonk is zelfs voornemens om de drank- en horecavergunning te weigeren.

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Ook Peter Gillis kampt met hoogoplopende personeelstekorten

Peter meldde zaterdag aan Omroep Brabant dat hij zich niet herkend in het verhaal van het Eindhovens Dagblad. "Ik heb altijd kunnen lezen en schrijven met gemeentes maar als zij landelijk opdrachten krijgen, dan weet ik ook niet wat er allemaal gebeurt. Maar ik ben ook een ondernemer, dus ja ik zoek heus wel ooit het randje op."

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Vrouw Peter Gillis dacht dat zijn laatste uren geteld waren

Naar de gang van zaken op de parken van Peter wordt al langer onderzoek gedaan door justitie. Bij een grootschalige inval van de FIOD en politie in mei 2019 werden onder meer arbeidsmigranten aangetroffen die illegaal waren gehuisvest. Ook werden overtredingen op het gebied van brandveiligheid geconstateerd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!