Britney Spears Beeld © ANP

'Ex-man Britney Spears krijgt na verstoren huwelijk straatverbod'

14 juni 2022 02:37

Jason Alexander (40), de ex-man van Britney Spears (40) die vorige week het huwelijk van de zangeres met haar geliefde Sam Asghari (28) wilde verstoren, heeft een straatverbod van drie jaar opgelegd gekregen. Hij mag in die periode niet in Britney's buurt komen, haar bellen of appen, of via andere manieren contact met haar op te nemen. Dat heeft een rechter in Los Angeles bepaald, meldt 'TMZ'.

Hoewel Jason pleitte onschuldig te zijn wat betreft de aantijgingen over zijn 'aanwezigheid' op het huwelijk, heeft hij alle schijn tegen zich. Britney's ex-man, met wie ze slechts 55 uur getrouwd was in een dolle bui in Las Vegas, filmde zijn het hele gebeuren namelijk op Instagram Live. Hierdoor was het voor de politie een koud kunstje om hem aan te houden en in te rekenen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears doet verslag van eigen bruiloft: 'Een droom'

De rechter zette Jasons borgtocht op een bedrag van ruim 95.000 euro. Zolang dat bedrag niet betaald is, blijft hij voorlopig in hechtenis. Daarbij wordt hij ook nog eens aangeklaagd voor het stalken van een persoon, Britney in dit geval. En daarmee houdt het nog niet op voor Jason: hij had namelijk al een aanklacht tegen zich lopen wegens diefstal in een andere zaak.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Britney Spears blij voor pasgetrouwde dochter

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!