Britney Spears en Sam Asghari Beeld © ANP

'Britney en Sam verhuizen naar nieuw liefdesnestje in Calabasas'

14 juni 2022 03:22

Britney Spears (40) en haar kersverse echtgenoot Sam Asghari (28) laten geen gras over hun liefde groeien en zijn per direct ingetrokken in een nieuw huis in de Californische plaats Calabasas. Britney woonde jarenlang in Thousand Oaks, wat op een kwartiertje rijden ligt van haar nieuwe stek, maar wilde met Sam graag een frisse start maken na alles wat ze de afgelopen jaren doorstaan hebben. Dit meldt 'TMZ'.

"Voor buitenstaanders lijkt het misschien dat Britney dingen snel, of misschien zelfs te snel, doet maar vergeet niet dat ze bijna 14 jaar niks zelf heeft kunnen beslissen"

Britney werd in november 2021 'bevrijd' uit haar bijna 14 jaar durende curatorschap en sprak vrij snel daarna uit met Sam te willen trouwen. Iets wat ze al veel langer wilde, maar werd tegengehouden door haar vader Jamie, die als curator optrad. Sinds hij van het toneel verdwenen is maakt de zangeres beslissingen die haar gelukkig maken, omdat ze vindt dat ze daar na al die tijd recht op heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex Britney Spears in handboeien afgevoerd na verstoren huwelijk

"Voor buitenstaanders lijkt het misschien dat Britney dingen snel, of misschien zelfs te snel, doet maar vergeet niet dat ze bijna 14 jaar niks zelf heeft kunnen beslissen. Ze is een volwassen vrouw, moeder van twee tieners en heeft een man die zielsveel van haar houdt. Dat aangevuld met haar grote liefde voor dieren is voor nu genoeg, ze geniet ontzettend van de kleine dingen in het leven, die niet meer vanzelfsprekend zijn als je in 'gevangenschap' leeft," aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears straalt in witte trouwjurk omringd door sterren

Britney's nieuwe huis ligt dicht bij dat van haar ex-man Kevin Federline, met wie ze haar zonen Sean en Jayden deelt. Ook Kourtney Kardashian en Travis Barker wonen om de hoek.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!