James Corden wil terug verhuizen naar Verenigd Koninkrijk

14 juni 2022 03:57

Als James Corden (43) in het voorjaar van 2023 stopt met zijn 'The Late Late Show', verhuist de Brit terug naar het Verenigd Koninkrijk. Dat heeft Ben Turner, een van de medeoprichters van zijn bedrijf Fullwell 73 laten weten. Dit meldt 'Variety'.

"Als hij terugkeert naar het Verenigd Koninkrijk kunnen we gaan knallen"

Turner zegt 'enorm uit te kijken naar Cordens terugkomst'. "Hij heeft nog zoveel dingen te doen, die hij ook graag wíl doen. Maar de latenightshow nam zoveel tijd in beslag dat al die plannetjes steeds opnieuw in de ijskast werden gezet. Maar als hij terugkeert naar het Verenigd Koninkrijk kunnen we gaan knallen en eindelijk de dingen doen die we van plan waren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

James Corden sloeg 40 miljoen dollar voor The Late Late Show af

Corden liet zelf eerder al weten heimwee te hebben naar Engeland en graag dichter bij zijn familie en vrienden wil wonen. In april liet hij weten te gaan stoppen met zijn talkshow. "Dit zal het laatste jaar zijn dat ik deze show presenteer. Dit is voor mij altijd een reis, een avontuur geweest. Maar nooit mijn eindpunt. Ik denk dat het moment nu is aangebroken om er een punt achter te gaan zetten, hoewel deze beslissing me heel zwaar valt. Ik heb deze geweldige baan nooit als iets vanzelfsprekends gezien en zal alle herinneringen koesteren."

De Brit presenteerde het programma vanaf 2015 en scoorde vooral heel goed met het onderdeel Carpool Karaoke, waaraan 's werelds grootste sterren meededen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

James Corden prijst Harry en Meghan: 'Sta altijd aan hun kant'

Wat?! James Corden rijdt helemaal niet zelf in Carpool Karaoke

00:29

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!