Chantal Janzen, Wendy van Dijk en Linda de Mol Beeld © ANP

Chantal Janzen is 'on speaking terms' met Linda en Wendy

14 juni 2022 11:53

De geruchten dat de banden tussen Chantal Janzen (43) en haar collega's Wendy van Dijk (51) en Linda de Mol (57) niet helemaal lekker liggen, gaan al tijden de ronde. In de podcast '30 MINUTEN RAUW' vraagt presentator Ruud de Wild (53) hoe dat nou precies zit tussen de drie.

"Er kan wel eens een kleine wrijving ontstaan"

"De drie musketiers", grapt Chantal op het moment dat Ruud over Wendy en Linda begint. Van rivaliteit tussen de drie is volgens de presentatrice geen sprake. "Nou ja, in mijn belevingswereld niet." Volgens Chantal is het 'niet zo gek' dat ze zich op gebieden begeeft waar de ander al opereert, omdat Nederland - en de tv-wereld - relatief klein is. "Dat is merendeels geen probleem. En soms overlapt dat te veel, en dan kan er wel eens een kleine wrijving ontstaan." Zo is Linda er niet zo blij mee dat Chantal haar programma Oh, Wat Een Jaar heeft overgenomen. "Het enige wat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was, ik het niet gedaan had”, zei ze daar eerder over.

Chantal en Linda hebben beiden ook een eigen magazine en online platform. Ondanks dat Chantal vindt dat dit prima naast elkaar kan bestaan, heeft ze er ook begrip voor als 'de ander' hier niet zo blij mee is. "Ik heb het nooit zo heel raar gevonden dat iemand dan denkt ‘daar heb ik helemaal geen zin in. Hoezo en waarom?’ Ik denk: dat zie je dan wel weer dat het verschilt. En ik ben ik en jij bent jij. Dus ik heb daar zelf nooit zo’n probleem van gemaakt. Ik vind het wel jammer als de ander daar een probleem van maakt." 

Chantal Janzen over 'wrijving' met Linda en Wendy: 'Niet zo gek'

05:03
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen: 'Songfestival presenteren is niet zo makkelijk'

Volgens Chantal zijn ze echter 'on speaking terms' samen en wordt het smeuïger gemaakt dan het is. Op de vraag of ze vriendinnen of gewoon collega's zijn, kiest Chantal toch voor de tweede. "Ik denk collega's. Maar zoals ik zeg, dat gaat ook zeker wel met een knuffel en een gesprek." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen en man Marco verwikkeld in huishoudelijke strijd

Intussen maakt Chantal niet alleen sprongen in Nederland, maar ook in Duitsland krijgt haar carrière een flinke boost. 

Chantal Janzen emotioneel op Duitse tv

00:40

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!