René Froger en Natasja Froger Beeld © ANP

René Froger: 'Vreemdgaan was nodig om wakkergeschud te worden'

18 juni 2022 13:43

Dat een huwelijk zowel pieken als dalen kent, blijkt ook maar weer uit de relatie tussen René (61) en zijn vrouw Natasja Froger (57). Eerder was Natasja al openhartig over hun huwelijkscrisis. Ook onthulde zij dat ze beiden 'honderd jaar geleden' zijn vreemdgegaan. Nu doet ook René een boekje open over deze periode in een openhartig interview met 'Vriendin'.

"Ik werd met mijn neus op de feiten gedrukt"

Beiden zijn nog steeds stapelgek op elkaar, alleen is dit niet altijd het geval geweest. Eind jaren negentig zijn de twee elkaar 'even kwijtgeraakt', vertelt René. "Onze prioriteiten lagen op een ander vlak. Ik kan er een lang verhaal van maken, maar het komt erop neer dat ík vooral met mijn werk bezig was en Natas meer met de kinderen. Dat liep niet zo lekker." In die periode hebben de twee beiden een scheve schaats gereden. "Laat ik het zo zeggen: we zijn allebei weleens een avondje op stap geweest. Dan breng ik het netjes." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Natasja Froger over huwelijkscrisis: 'We zijn allebei vreemdgegaan'

De immense liefde tussen Natasja en René wist hen na deze 'time-out' toch weer bij elkaar te brengen. "Later kom je erachter dat je elkaar vreselijk nodig hebt en mist. Ik werd met mijn neus op de feiten gedrukt: wacht even, ik heb een gezin. Waar ben ik nou mee bezig?" Volgens René heeft deze periode hen dus toch dichter bij elkaar gebracht. "Ik wil niet pretenderen dat vreemdgaan je relatie redt. Maar als ik eerlijk ben: wij moesten wel wakker geschud worden. En als je iemand in een crisis niet mist, is het ook duidelijk." Hij sluit af met een mooie spreuk: "Liefde is een werkwoord. Misschien cliché, maar ontzettend waar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

René en Natasja Froger blikken terug op eerste ontmoeting

René en Natasja Froger in tranen om ontroerende, oude beelden

02:04

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!